1996 Ford F150: Fuel Pump Removal

1996 Ford F150: Fuel Pump Removal


Ford F-150 trekker brennstoff fra bensintanken ved hjelp av en brenselpumpe som er neddykket i tanken. Fjerne bensinpumpen innebærer å trekke tanken ned. Når tanken er nede, kan lett oppnås pumpen. Slippe tanken kan gjøres med minimale mengder komplikasjon. Selve tanken er holdt av to stropper.

Bruksanvisning

1 Parkere lastebil på et flatt og jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen og stapp forhjulene.

2 Plasser en renne pannen under drivstofftanken. Tøm drivstoff ut av drivstofftanken ved å skru ut tappepluggen i bunnen av tanken. Dette vil gjøre det enklere å fjerne drivstofftanken.

3 Hev baksiden av lastebilen ved å plassere jekken under differensialen. Hev lastebil høy nok til jack står sammen bakrammen rail. Senk lastebilen for å sikre kjøretøyet på bukker.

4 Plasser en jekk under drivstofftanken. Hev jack til der aksen av jack hviler direkte under drivstofftanken.

5 Skru boltene som holder stroppene på plass med en pipenøkkel. Det vil være en total av fire bolter for å angre, en bolt i hver ende av stroppen. Plasser stroppene til siden.

6 Senk tank nok til å få tilgang til de ledninger og slanger på toppen av tanken. Koble ledningene ved å skille kontaktene. Trekk drivstoff og vakuum linjer utenfor toppen av tanken ved å skille quick-skille beslag.

7 Unclamp drivstoff-fylleslangen på baksiden av tanken. Skru slangeklemmen med en flathodet skrutrekker. Trekk slangen av drivstofftanken for hånd.

8 Senke tanken til bakken. Skyv tank av jack og ut fra under bilen.

9 Trekk drivstoffpumpen ut av tanken ved å dreie holderringen øverst mot urviseren. Ringen vil være stramt, så trykke på fanene på ringen med en hammer og flat-tip skrutrekker vil løsne ringen. Trekk ringen og drivstoffpumpeenheten ut av tanken.

10 Koble fra ledningsnettet på toppen av brennstoffpumpen ved å skille tappene og trekke ledningsnettet av toppen.

11 Skyv pumpe av samle hånd.

Hint

  • Før du starter på prosjektet, finn drivstoffpumpen stafett under panseret av batteriet i en sikring panel. Trekk stafetten og starte lastebilen for å la den gå til den boder. Dette vil trykket fra drivstoffsystemet.
  • Vær forsiktig når du arbeider under en hevet kjøretøy. Parkeringsbremsen må stilles og forhjulene må kiles fast for å hindre at lastebilen ruller.
  • Bensin er svært giftig og brannfarlig. Vær forsiktig når du håndterer bensin.