1996 Chevy Truck Dørhåndtak instruksjoner for utskifting

Skifte dørhåndtaket på 1996 Chevrolet lastebil er en av de enklere oppgavene du kan utføre på bilens dør. Et par plastlåse kraner sikre dørhåndtaket til døren ved å klikke på plass når håndtaket modulen sitter. Dessverre, erstatte dørhåndtaket betyr å erstatte hele døren håndtaket. Heldigvis er det en ganske enkel oppgave som du kan oppnå med bare en flat skrutrekker.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen og sett på parkeringsbremsen.

2 Åpne døren med ødelagte håndtak. Trykk mot den indre dørpanelet for å skape et rom mellom døren panel og døren håndtaksenheten.

3 Skyv en flat skrutrekker inn i mellomrommet mellom dørpanelet og dørhåndtaket forsamlingen. Lirk dørhåndtaket montering utover. Du vil sannsynligvis bare klarer å sprette ut ett av hjørnene.

4 Klem plasttappene rundt kanten av forsamlingen til å løsne dem. Når alle kategoriene er frikoblet, trekke forsamlingen av døren og koble fra ledningsnettet.

5 Plasser erstatning dørhåndtaket enheten på dørpanelet. Koble ledningsnettet til den nye enheten. Pass på at tappene klikker på plass, sikring dørhåndtaket forsamlingen. Lukk døren.