1996 Chevy Silverado Coil Removal

Fjerning av tenningsspole fra motoren i 1996 Chevy Silverado kan være nødvendig for å få tilgang til deler i motoren bak eller under spolen, eller hvis spolen er sviktende og utskiftning blir nødvendig. Tennspolen leverer høyspent strøm til tennpluggene, ved hjelp av fordeleren, for å produsere den gnist som kreves for å avfyre ​​drivstoffet i motorens sylindrer. Hvis spolen begynner å svikte, vil lavere spenning til tennpluggene resultere i svak gnist og motoren vil kjøre dårlig hvis i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Finn den negative batterikabelen enden på batteriet terminal og løsne klemmeskruene med en skiftenøkkel. Fjern kabelen fra terminalen og sett det til side, isolere den fra batteripolene.

2 Finn tennspolen på toppen av motoren, nær fronten på førersiden. Trekk høyspentkabel på toppen av spolen og legg det til side. Finn ledningsnettet tilkoblingen på siden av spolen.

3 Trykk ned låsetappen på siden av ledningsnettet kontakten og fjerne kontakten fra spolen. Finn de to festeboltene på monteringsbraketten og fjerne dem med en socket og skralle.

4 Løft spolen og braketten av motoren. Hvis du installerer en ny coil, må du bruke monteringsbraketten så ikke kast det når du fjerner det fra motoren.