1996 Cadillac DeVille Front Brake Hose Removal

1996 Cadillac DeVille Front Brake Hose Removal


De forsterket gummihøytrykksbremseslangene på forsiden av 1996 Cadillac DeVille kan tørke råte eller slites ut over tid, noe som reduserer effektiviteten av DeVille bremsesystem. Hvis en av disse slangene bærer for mye eller utvikler en lekkasje gjennom en sprekk forårsaket av tørråte, kan slangen svikte når du tråkker på bremsen og føre til at hele systemet til å miste trykket. Ta ut og erstatt slitte bremser linjene så snart du oppdager dem for å unngå en fiasko for 1996 DeVille bremsesystem.

Bruksanvisning

1 Løsne hjulmutrene på hjulboltene på hjulet som brems linje du skal erstatte, ved hjelp av en lug skiftenøkkel. Ikke fjern dem ennå.

2 Løft fronten av DeVille av bakken ved hjelp av en jekk, og deretter plassere et sett av bukker under rammen for å støtte DeVille. Ta av kontakten, og deretter fjerne lug nuts fra wheel studs og ta av hjulet fra bilen.

3 Finn gummi høytrykks-brems linje på baksiden av bremsekalippernes. Plasser et avløp fat under bremsekalippernes å fange noen bremsevæske som går ut av linjen når du åpner den. Fjern bolten som fester slangen til bremsekalippernes med en socket og skralle, og deretter fjerne den enden av slangen fra caliper.

4 Følg slangen opp til du finner braketten på omtrent halvveis på slangen. Fjern bolten som fester denne støttebraketten til staget på bilen, ved hjelp av en socket og skralle. Flg slangen resten av veien opp til man finner passende hvor slangen møter en stål linje.

5 Løsne montering der stål linje skruer inn i festet på gummi linje, ved hjelp av en skiftenøkkel. Ikke fjern den ennå.

6 Sett inn en liten lirke bar mellom messing montering på gummislangen og tappen på låseklemmen som ligger på toppen av braketten. Skyv klippet utover til den løsner i festet på gummislangen. Sett klippet til side for nå.

7 Skru av montering på stål linje fra messing montering på gummislangen og fjern gummilinjen ved å trekke den ned og ut av holderen. Stål linjen kan dryppe bremsevæske, så plasser en andre renne fat under det når du skille linjene.