1996 Buick Roadmaster Vedlikehold

Buick Roadmaster, en full-size bil med automatgir, ble først produsert 1936-1958, så igjen fra 1991 til 1996. I sin siste modellåret 1996 Roadmaster var tilgjengelig i sedan og stasjonsvogn. Etter en skikkelig vedlikeholdsplan kan du opprettholde din Roadmaster ytelse og annenhåndsverdi.

Selvsjekk

Det er flere viktige vedlikeholdsoppgaver du kan gjøre på en ukentlig og månedlig basis for å feilsøke mot potensielle problemer. Ukentlig vedlikehold omfatter kontroll nivåene av motorolje og vindusspylervæske. I tillegg kan du sjekke lufttrykk nivå en gang i måneden.

Planlagt vedlikehold

The Roadmaster manualen inneholder en liste over planlagte vedlikeholdsprosedyrer skal utføres på bestemte intervaller. Den vanligste blant disse er å få din olje og oljefilter skiftes hver 3000 miles. Andre vedlikeholdsprosedyrer inkluderer dekk rotasjon på 6000 miles (og deretter på hver 12.000 miles) og luftfilteret erstatning hver 30.000 miles.

årlige sjekker

Selv om det ikke er angitt av en bestemt kjørelengde, er det også flere kontroller som bør gjøres årlig og halvårlig. Tastelås sylinder service og kroppen smøring service skal utføres en gang i året, mens overførings sjekker og tilbakeholdenhet kontrollerer systemet bør gjøres to ganger i året.