1996 Allegro campingbil Specs

1996 Allegro campingbil Specs


Allegro bobil er produsert av Tiffin Bobiler, et selskap som opererer ut fra Red Bay, Alabama. I dag er selskapet produserer flere forskjellige Allegro modeller. Det samme var tilfelle i 1996. 35-fots modellen var en av sine mest populære.

Identifikasjon: 35-fot. Allegro Bus

I 1996 Allegro produsert store klasse A bobil, hvorav den 35-fot. Allegro Bussen var en. Det sov opp til 6 personer. Baseenheten kom utstyrt med 2 air-condition enheter og en stor markise. Bilen ble bygget på en Freightliner chassis.

Egenskaper

I 1996 Allegro Buss kom med enten gass eller diesel motor. Diesel modeller ble bygget med 5,9-liter, 230 hk Cummins dieselmotorer. Alle modellene kom med en 6-trinns automatgir Allison girkasse, en air ride suspensjon og luftbremser. Modeller kan være utstyrt med en Onan generator.

fasiliteter

Inne, 35-fot. Allegro ble avkjølt av en 2-ducted sentral air-condition enhet. Soverommet inneholdt en queen-size seng og rikelig med lagringsplass. Stuen inneholdt en sovesofa og en dinette som kastet ned i en tredje seng. Kjøkkenet hadde et kjøleskap, tre-brenner gass komfyr og stekeovn.