1995 Toyota Corolla Wagon DX Funksjoner

1995 Toyota Corolla er en fire-dørs familiebil stasjonsvogn. Edmunds kaller Toyota Corolla serien den "typiske økonomi bil", og 200.000 amerikanere kjøpe en hvert år. 1995-versjonen er ikke annerledes. Toyota Corolla DX er en pålitelig bil som vil kjøre langt utover 100000 mile benchmark standard.

Opptreden

1995 Toyota Corolla har en 1762 cc, 1,8-liters motor. Den har en 9,5 kompresjonsforhold, fire ventiler per sylinder og doble kameraer. Den når også 105 hestekrefter ved 5200 omdreininger per minutt (RPM). Den multi-point injeksjonsdrivstoffsystem tar blyfri bensin, og har en 11-liters tank.

håndtering

1995 Corolla har to skivebremser samt to ventilerte skivebremser. Den kommer med en mini reservehjul som ikke tar opp plass i ryggen som det er skjult under den bakre rug. Den har også to uavhengige fjæringssystemer: strut forhjulsoppheng og spankulere bakhjulsoppheng. Begge har uavhengige stabilisatorstag.

Ytre

Fører- og passasjersiden har speil som kan justeres fra innsiden. Foran og bak på bilen er beskyttet med en støtabsorberende støtfanger. De totale utvendige dimensjoner er en bredde av 172 inches og en høyde på 66 inches. Det er to vindusviskere med utskiftbare hastigheter. Frontlyktene bruke halogenpærer, og den totale vekten er ca 3500 pounds.

Interiør

Den totale bæreevne med baksetene nede er 65 kubikkfot, men med baksetene opp, er kapasiteten fra bakvinduet til baksetene 31 kubikkfot. Det er en opplyst sigarettenner, koppholdere, fire dagligvare lys og en digital klokke. Hvis døren på gløtt, vil konsollen vise en advarsel. Det er også en hanskerommet med lokk og seter med høydejusterbare hodestøtter.