1995 Nissan Maxima GLE alternativer

I 1995 Nissan introduserte fjerde generasjon av sin front-wheel-drive Maxima sports sedan. Oppgraderinger for den nye generasjonen inkluderte et nydesignet kropp med en romsligere interiør og en lettere, mer drivstoffeffektive V-6 motor. Selskapet solgte Nissan i tre utstyrsnivåer: en base GXE, sporty SE trim og luksus GLE trim. En 1995 Nissan Maxima GLE opprinnelig selges for $ 25 139.

Utseende

Nissan solgte 1995 Maxima GLE i en av syv utvendige farger. Disse fargene besto av Super Svart, Ruby Pearl, Granitt Pearl, Pebble Beige Metallic, Arctic White Pearl, Deep Blue Pearl og Black Emerald. En 1995 Maxima GLE kom med standard strøm oppvarmede sidespeil for fører og passasjer side, og med sidekarosserilistene. Seating besto av skinn foran bøtte og bak benk sitteplasser for opptil fem passasjerer.

alternativer

Den GLE representerte toppen av Maxima linje i 1995, og kom miljø med funksjoner. Nissan tilbudt noen oppgraderinger for denne modellen. Sikkerhets oppgraderinger inkluderte en blokkeringsfrie bremser for de firehjulsskivebremser. Kjøpere kan oppgradere instrumentpanelet med en "lav vindusvisker væske" varsellampe. Luksus oppgraderinger besto av oppvarmede seter foran og en makt glass soltak. Nissan har også solgt 1995 Maxima GLE med en heavy-duty batteri for kalde værforhold. Den "Cold Weather Package" lagt heavy-duty batteri, "low vindusvisker væske" varsellys og de oppvarmede seter som én pakke.

standard~~POS=TRUNC

Nissan tilbudt 1995 Maxima GLE med en rekke standardfunksjoner som differensiert den GLE fra de andre to modellvarianter. Standard praktiske funksjoner på GLE inkluderte en ekstern nøkkelfrie oppføring, opplyste fører og passasjer side forfengelighet speil, intermitterende vindusviskere og et sikkerhetssystem. 1995 Maxima GLE tilbudt standard luksus funksjoner som besto av en skinn-dekket, åtte-veis elektrisk førersete, skinn på dørpanelene og et Bose lydanlegg som inkluderte en fire-høyttaler AM / FM stereo med kassettspiller og en i -dash CD-veksler.

drivverk

Alle trim nivåer av 1995 Maxima trakk strøm fra en 3,0-liters, 24-ventilers V-6 motor. Denne motoren hadde dual-overliggende kamaksler og brukes sekvensiell multi innsprøytning. Motorens boring og slaglengde målt 3,66 inches ved 2,89 inches, og denne motoren hadde et kompresjonsforhold på 10,0-til-en. Det produseres 190 hestekrefter ved 5600 rpm og 205 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm. I Maxima GLE, Nissan kombinert denne motoren til en fire-trinns automatgirkasse med overdrive. Nissan tilbudt en fem-trinns manuell girkasse for GXE og SE trimme nivåer bare.