1995 Jeep Grand Cherokee Gauge Problemer

1995 Jeep Grand Cherokee Gauge Problemer


1995 Jeep Grand Cherokee har utløst flere rapporter fra eierne om elektriske og måle problemer. Edmunds.com viser 58 forskjellige teknisk service bulletiner (TSBs) publisert av Chrysler som påpekt slike problemer. Disse omfatter ledningsnett problemer, måle konsollen fiasko og andre elektriske feil som påvirker måleinstrumentene på Jeep.

Speed ​​Sensor Problem

Repairpal.com, en bil rapporter og posten nettstedet, viser en TSB som gjelder en hastighetssensor problem som påvirker nøyaktigheten av speedometeret. Rapporter sier at den gamle fartsmåleren lekker væske inn i adapteren, og skaper et problem med målere på kjøretøyet. I dette tilfelle må den hvite hastighetssensoren til å bli erstattet med en svart hastighetssensor som ble introdusert av Chrysler i 1993, men var ikke en del av produksjons komponentene i 1995 Jeep. Eiere må ta sin jeep til en bilforhandler og har denne erstatning hastighetsmåler installert for å forhindre dette måler problem.

Instrumentpanel Failure

Flere rapporter om instrumentpanelet svikt er rapportert av Carcomplaints.com, en annen bil rapporten, problem, klage og poster nettside. Både Repairpal.com og Edmunds.com ha en problemer rapportere eller TSB om en oksygen sensor problem og ledningsnett som tar kontakt med drivakselen, forårsaker skade på både oksygen sensor og ledningsnett. Når dette oppstår skade på ledningsnettet, mislykkes instrumentpanelet, forårsaker målere på Jeep til å mislykkes. Den eneste måten å løse dette måler problemet er å ha ledningsnettet skiftes ut og festes på nytt for å hindre at drivakselen påvirker eller skader ledningsnettet.

Ledningsnettet Problemer

Ledningsnettet som styrer målere på 1995 Jeep Grand Cherokee har TSB som rapporterer at reparasjon av ledningsnettet ikke blir gjort riktig. Den TSB forklarer hvordan de gamle skjøte reparasjoner på ledningsnettet ikke fikse måleren problemer som noen av Grand Cherokee eiere opplevd. Ledningsnettet spleise reparasjoner må gjøres annerledes, i henhold til TSB. Jeep eiere som fortsetter å oppleve spor problemer når ledningsnettet reparasjoner er gjort trenger å ta bilen sin tilbake til forhandleren for å sikre at de riktige ledningene sele skjøteteknikker og komponenter er ansatt.