1995 Impala SS Specs

Chevrolet Impala SS er en luksus sedan som kombinerer elegant stil linjer med tradisjonell amerikansk ytelse og oppfinnsomhet. Den 1995 Impala SS var en retur fra sin strålende og anerkjente navn 25 år tidligere. Samlere og bilentusiaster ettertraktet bil for sin moderne utseende og sin klassiske amerikanske muskel appell. 15 år senere, Impala SS forblir en automatisk aficionado drøm sedan.

Opptreden

Sporting en av Chevrolet mest populære sent århundre motortyper, kommer Impala SS med en liten blokk Chevrolet 350 kubikk tomme motoren. Skilte 260 hestekrefter og 330 ft-lb dreiemoment, har Impala SS rikelig med kraft bak det å gi sjåførene hva de ønsker i en moderne amerikansk muskelbil. Tatt i betraktning de fleste muskelbiler i 1960 og 1970 kjennetegnet store blokk motorer, kan forbrukere favorisere liten blokk og dets prestasjoner skyldes i stor grad drivstofforbruket Impala SS sammenlignet med eldre biler.

håndtering

Med målinger av bredde på 115 inches og lengde på 214 inches, er den Impala SS langt fra å være en kompakt bil. Dimensjonene reflektere at av klassisk, sedan muskelbiler i at interiøret tilbyr mye komfort på grunn av den store størrelsen på bilen mens under panseret feeds ytelsen avhengige drivere. Med denne designen, de fleste muskelbiler utstilt dårlig håndtering i svinger og stopp. Den 1995 Impala SS, men har fire anti-lock skivebremser, mens forhjulsopphenget forblir uavhengig og bakakselen er avhengig av sin differensialsperre for å overføre kraft til hjulene.

Utseende

Ikke så merkbart forskjellig fra dens relative Caprice modeller av på midten av 1990-tallet, er det noen små endringer gjort for Impala SS. Bilen er supplert med fem-eikers, 17-tommers lettmetallfelger utstyrt med veien klar lavprofildekk. En liten spoiler linjer stammen av Impala, mens bakruten er trimmet fra sin opprinnelige store utskjæringen av Caprice. Små hjul vel justeringer og særpreget Impala emblemer gir ekstra innslag på utsiden. Tilgjengelig i tre mørke farger, mørke kirsebær, mørk grønn og svart, Impala SS sikkert provoserer en aggressiv bildet hvor som helst på veien.

Interiør

Impala SS har elektriske vinduer, låser, forsetene og fullt justerbare speil, gir Impala for en rolig tur mens inneholder standard funksjoner som ikke er tilgjengelige i andre biler i sin periode. En full surround sound stereo var tilgjengelig i Impala SS, med en hovedenhet som ga muligheter for AM / FM-radio og CD-overføring.