1995 Honda Civic Bil Fakta

1995 Honda Civic Bil Fakta


Honda Civic har lenge vært ansett som en bil standard for effektivitet og pålitelighet; 1995 civic modeller ikke avvike fra dette ryktet. De kom i back, coupes og sedans og var tilgjengelig med en rekke ulike funksjonelle og estetiske funksjoner.

typer

I 1995 Civic kombi ble utformet for å øke lasterommet ved å inkludere en topphengslet bakluke og sammenlegg bak passasjersetet. De kom i DX, VX, CX, og Si Models. De coupes var alle standard fire passasjer to dørs formler og kom i DX og EX-modeller. De sedan ble gjort for å være litt romsligere og tilgjengelig, med fire dører i stedet for to. Civic sedan kom i DX, LX og EX-modeller.

modeller

De faktorene som skilte en Civic-modellen fra en annen var spesialfunksjoner som strøm låser, motorstørrelse, funksjon eller enkle estetikk. For eksempel ble DX modeller designet for grunnleggende enkelhet, VX for drivstofføkonomi, Si for ytelse, og EX for luksus funksjoner. LX modellene er designet for å være en median på DX og EX-modeller mens Civic CX er designet for å være billig, på den tiden koster bare $ 9890.

motorytelse

Alle samfunnskunnskap fra 1995 kom med 4-sylindrede motorer. DX og LX modellene kom standard med en 1,5 liters motor som spytter ut 102 hk og tjene en EPA fra 31-38 mpg. VX modellene var også 1,5 liter og ofret 10 hestekrefter for en utmerket 47-56 EPA mpg. Si og EX-modeller skrøt kraftigere 1,6 liters motorer kan produsere 125 hk. Dette større blokk ga disse modellene bedre ytelse samtidig svakt reduserende gass kjørelengde. Omvendt, CX-modellen ble svært underpowered på 70 hk, men tjente en EPA fra 40 til 45 mpg.

sendinger

Alle kommunale modeller fra 1995 var forhjulsdrift og kom med standard 5-trinns manuell overdrive sendinger. Fire-trinns automatisk girkasse var valgfritt på DX, LX og EX-modeller. Det er relevant å merke seg at på grunn av den femte og ekstra tannhjul, manuelle girkasser tjener vanligvis bedre gass kjørelengde over sine fire rettet automatiske kolleger.

Sikkerhet

Den eneste modellen til funksjonen en anti-lock bryte system, som lar brukeren styre bilen mens bremsing, var Civic EX sedan. Både fører og passasjer sidekollisjonsputer var standard på alle Civic modeller mens ingen modell inkludert side eller gardinkollisjonsputer.

Egenskaper

Alle samfunnskunnskap var med plass til fem personer. Ikke alle samfunnskunnskap fra 1995 inkludert standard air condition-systemer med det eneste unntaket er EX Sedan. I tillegg tilt styring var standard på alle modeller, men CX og VX. Cruise control og måne-takene var standard på LX, Si, og EX-modeller. Dørlåser og vinduer var tilgjengelige på LX og EX-modeller.

Utseende

Alle samfunnskunnskap hadde en egenvekt mellom 2000 og 2500 lbs., Avhengig av modell. Back var omtrent 160 inches lang stund coupes og sedans varierte fra 170 til 172 inches i lengde. Den 1995 Civic kom i en rekke forskjellige farger, inkludert, men begrenset til nyanser av hvit, svart, blå, rød og grønn.