1995 Honda Accord Termostat erstatning Instruction

Når du begynner å oppleve problemer med 1995 Honda Accord overoppheting, en av de mest rimelige vedlikeholdsprosedyrer du kan gjøre er å endre termostat. Den rimelige lille Termostaten regulerer kjølevæskestrømmen. Når Accord motor temperatur har nådd sitt øvre drifts toleranse og kjølevæsken når en forutbestemt temperatur, vil termostaten ventilen åpner, slik at kjølevæsken i tillegg til å strømme inn i radiatoren for å avkjøle og frigjøre plass for avkjølt kjølemiddel kommer inn i motorblokken. Reparasjonen oppført nedenfor er for femte generasjon av Honda Accord, produsert fra 1994 til 1997. En skarp hjem mekaniker skal kunne utføre denne oppgaven på under en time uten spesialverktøy.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret for å få tilgang til batteriet. Bruk en liten socket å koble den negative batterikabelen fra batteriet innlegget. Gjør dette når du arbeider i motorrommet på bilen for å redusere risikoen for elektriske støt.

2 Plasser en bøtte under radiatoren tappepluggen. Denne er plassert i fronten av kjøretøyet, direkte bak viften.

3 Fjern radiatoren tappepluggen plassert på bunnen av radiatoren. Dette vil tillate noen kjølevæske på radiatoren å renne ned i bøtten. Sett på pluggen når alt kjølevæske er tappet fra systemet.

4 Fjern den øvre radiatorslangen fra termostaten.

5 Slå boltene fra termostathuset mot klokken, slik at du kan fjerne huset.

6 Fjern den gamle termostaten fra termostathuset og installere den nye termostaten.

7 Slå boltene fra termostathuset klokken for å feste huset.

8 Koble den øvre radiator slangen til termostaten.

9 Fyll radiatoren med kjølevæske.

10 Start motoren på bilen når radiatorlokket er fortsatt fjernet. Når bilen har nådd driftstemperatur, vil radiatoren begynne å sirkulere kjølemiddel og eventuell luft i kjølesystemet vil unnslippe. Som luft unnslipper, vil kjølevæskenivået faller. Legg kjølevæske og destillert vann i en 50/50 blanding, eller bruk forblandet kjølevæske, for å fylle radiatoren til påfyllingsstussen.

11 Sett på radiatorlokket og skru fast.