1995 Contour V6 Radiator Fan Removal

1995 Contour V6 Radiator Fan Removal


Ford Contour ble produsert fra 1995 til 2000. 1996 Ford Contour var tilgjengelig med mulighet for tre forskjellige motorer: en 2,0-liters DOHC 4-sylindret; en 2,0-liter, "Bi-Fuel" DOHC 4-sylindret; og en 2,5-liter, DOHC 24-Valve V-6. Alle tre av disse motorene er montert på tvers av motorrommet, sidelengs. Fjerning av radiator viften er nesten identisk for alle tre motortyper; imidlertid klaringen mellom motoren og viftemotoren er noe mindre i V-6 motorrommet.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Contour. Fjern luftinntaks resonator sikringsbolter, ved hjelp av en 1/4-tommers skralle og socket - boltene er plassert mot midten av radiatoren, på innsiden kanten av radiatorkjernen støtte. Trekk luftinntaket resonator fri fra radiatoren kjerne støtte.

2 Trekk den elektriske kontakten fra baksiden av viften ved å skille de to delene av koplingen. Fjern plastholdere som fester vifte ledningene til viftehuset, og skyv dem til side, ut av veien for viften. Ta av jordkabel tie-down bolt fra passasjersiden fender, med skralle og socket - bolten ligger på langt passasjersiden av motorrommet.

3 Trekk viften klar av radiatoren, for hånd; mens du trekker viften oppover, vri enheten til venstre for å løsne viften fra installasjonsveiledningen poeng - viften skal trekkes ut med kroppen din vendt rett mot fronten av motorrommet. Hvis du støter på noen motstand, dobbeltsjekke at du har fjernet alle festeklipsene for ledningsnettet.

4 Installasjon av kjøleviften er det motsatte av fjerningsprosessen. Stram alle boltene for dette prosjektet, slik at de sitter godt bare. Bruk av dreiemoment til enten jordledningen eller luftfilter resonator bolter kan føre til terminlisten til å sprekke eller brekke.