1995 Chevy Blazer vil ikke starte

1995 Chevy Blazer vil ikke starte


1995 Chevy Blazer er kjent for å være robust og pålitelig. Men en bil som ikke vil starte kan være nedslående. Hvert kjøretøy trenger fem grunnleggende elementer for å starte: drivstoff, luft, gnist, timing og komprimering. Bestemme hvilke av disse elementene mangler bestemmer hvordan du går frem i reparere Chevy Blazer.

Bruksanvisning

1 Sjekk batteriet. Selv om bilen vil snu, hvis det snur seg sakte, eller batterispenningen er for lav, bilen vil ikke starte. Med multimeter, kontrollere batteriets spenning. Det bør være mellom 12 og 13 volt. Ha en assistent dra motoren rundt. Hvis batterispenningen faller under 9 volt mens starteren er engasjert du har et batteri eller ladesystemproblem. Hvis batteriet er bra, gå videre til trinn to.

2 1995 Chevy Blazer vil ikke starte

Sørg for at det er drivstoff på bilen.

Sjekk for drivstoff. Først sikre at bensinmåler fungerer, og det er faktisk drivstoff i kjøretøy. For det andre, sjekk for drivstoff på motoren. Ta av luftfilter, og se injektoren på spjeldhus for drivstoff. En jevn "fan" av drivstoff skal komme ut når motoren er slått over. Hvis dette ikke skjer, er det et brennstofftrykk problem, mest sannsynlig en drivstoffpumpe.

3 Sjekk om det er gnist. Ved hjelp av en timing lys, plasserer en klemme over nummer én tennpluggledningen. Ha en assistent engasjere starteren, eller gjøre det med en ekstern startbryteren. Når motoren er slått over, bør tidspunktet lyset blinke. Hvis den ikke gjør det, er det ingen gnist, og du må begynne å teste tenningskomponenter. Den vanligste årsaken til ingen gnist på en Chevy Blazer er tenningen kontrollmodulen under distributør cap eller distributøren. Ta dette til en lokal auto deler butikken for å bli testet, og bytt den hvis den tester dårlig. Hvis det tester positivt, teste coil, og erstatte hvis defekt

4 Sjekk timing. Mens distributør cap er fjernet, at distributøren rotor roterer. Dersom det ikke er det, blir enten fordel aksel skadet eller timing-kjedet er skadet. Trekk distributøren først, og sjekk skaftet og utstyr for skader. Hvis intakt, er problemet i registerkjede, og vil kreve større motor arbeid å reparere. Hvis rotoren er å snu, sjekk timingen med timing lys. Med klemmen fortsatt florerer nummer én pluggledningen og distributør cap installert, sikter timingen lys ned på den harmoniske balanserer mens en assistent skrur motoren. Avhengig av motoren i din Blazer, bør timing være rundt tre til seks grader før øvre dødpunkt (TDC) vil det være et merke for dette på fanen tidspunktet for timing dekselet. Hvis timingen er på, justere distributør for å justere timing.

5 Se etter komprimering. Ta en tennplugg fra tennplugghullet. Skru adapteren for komprimering tester, og fest den. Ha en assistent engasjere starteren i noen sekunder. Sjekk lesing på kompresjon tester, og sammenligne den med kompresjon spesifikasjoner for din motor, vanligvis i 100-120 psi rekkevidde. Hvis kompresjon er lav, er det flere mulige årsaker, alle som involverer større motor reparasjoner. Ta kontakt med en profesjonell til videre diagnostisere årsaken til lav kompresjon, og vurdere alternativer.