1995 Camaro Keyless Entry omprogrammering Instruksjoner

Nøkkelfri adgang fjernkontroller er umåtelig populær på alle kjøretøy, med unntak av når du innser din nøkkelfri adgang fjernkontrollen ikke fungerer som den skal. Ofte når du bytter batteri eller fjernkontrollen er å oppføre seg merkelig kan du bare programmere fjernkontrollen for å løse problemet. Omprogrammering keyless oppføring fjernkontroller på Chevrolet Camaros er ganske enkel; du kan gjøre det hjemme uten bekostning av en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Finn data link kontakten, som er under dashbordet på førersiden av 1995 Camaro. Koble terminalene 4 og 8 på datakontakten ved hjelp av en smeltet jumper wire (se Ressurser). Din Camaro er dørlåser vil låse og låse opp for å signalisere at du har koblet terminalene.

2 Trykk på en av knappene på keyless fjernkontrollen for å programmere den. Døren låses vil låse og låse opp for å varsle deg om at nøkkelen var vellykket omprogrammeres.

3 Gjenta trinn 2 for å omprogrammere en andre nøkkelfri fjernkontroll hvis ønskelig.

4 Fjern jumper wire fra datalink kontaktpunktene og teste dine keyless oppføring fjernkontroller for å se om omprogrammering prosessen var vellykket.