1994 Saturn SL2 Specs

1994 Saturn SL2 kan være en vurdering for de som leter etter en eldre modell brukt bil. Den opprinnelige produsentens veiledende pris var $ 11 795, ifølge CarsDirect, og dens verdi som bruktbil er bestemt av sin tilstand og antall miles på bilen. Gjennomgå spesifikasjoner SL2 og vedlikehold poster av spesiell SL2 i spørsmålet kan hjelpe deg å avgjøre om du skal kjøpe bilen.

Opptreden

Standardmotoren på 1994 Saturn SL2 er en 1,9-liter, inline firesylindret, 124-hestekrefter motor. Bilen har en fem-trinns manuell girkasse med overdrive og en 12,8-liters bensintank. Den har en drivstofføkonomi rangeringer av 25 miles per gallon i byen og 35 mpg på motorveien.

håndtering

SL2 er en front-wheel-drive bilen med front struts og foran og bak anti-roll barer. Den har bremseskive foran og bak trommelbremser, og alle fire hjul krever P175 / 70SR14.0 helårsdekk.

Ytre

SL2 er en fire-dørs som måler 176,3 inches lang, 67,6 inches bredt og 52,5 inches høy og har en akselavstand på 102 inches. Fargevalg inkluderer svart, hvit, tranebær og blått. Sidespeilene er manuelt drevet.

Sikkerhet

Panel målere advarer førere av motorproblemer som unormal vanntemperatur og oljetrykk, og en varsellyd høres hvis du lar nøkkelen i tenningen. Bilen har en front airbag på førersiden bare og en bakre avrime system. Bakdører har barnesikkerhetslåser for å hindre dørene åpnes når låsen er aktivert.

Interiør

En konsoll skiller front bøtte seter og de delte baksetene felles ned for å gi tilgang til bagasjerommet. Du kan justere liggestilling av forsetene og høyden på førersetet. De fire høyttalere AM / FM stereo har en klokke og mulighet for en kassett eller CD-spiller. Det er en last lys i teppebelagte bagasjerommet området, og en knapp inne i bilen åpner bagasjerommet.