1994 Lincoln Town Car Specs

The Lincoln Town Car er en stor, bak-wheel-drive sedan med et rykte for å være en av de sikreste biler tilgjengelig i Nord-Amerika. Siden sin første opptreden i 1922, Town Car gikk gjennom flere inkarnasjoner som en trim nivå av Lincoln Continental før de blir en modell i seg selv i 1981. I 1994 ble bil var en av de mest solgte bilene i luksus sedan markedet, med over 120 000 i salg.

Motor og ytelse

1994 Lincoln Town Car har en 4,6-liters V-8 motor som leverer 210 hestekrefter ved 4250 rpm og et dreiemoment på 275 lb-ft ved 3250 rpm. Drivstoffeffektivitet i bil er beregnet til 18 miles per gallon for lokal kjøring og 25 mpg på motorveien. Transmisjonen er via en fire-trinns automatisk overdrive girkasse. The Town Car har en 20-gallon drivstoff tank og dobbel eksos system for bedre ytelse.

Comfort funksjoner

Air-condition og strøm vinduer og dørlåser er standard på '94 Lincoln Town Car, som er en kassettspiller. Maks sitteplasser er for seks voksne i denne firedørs bil, med benplass av 42,6 inches foran og 41,6 inches i baksetet. Tilt styring og cruise control er også standard funksjoner. Skinnseter er standard i Cartier bil.

Sikkerhet og håndtering

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) ga Lincoln Town Car fem stjerner i frontkollisjon sikkerhetstester. Fem stjerner indikerer den høyeste grad av kollisjonsbeskyttelse i et rating system som starter på en stjerne for minst beskyttelse mot skader. Town Cars tvers av alle modellvarianter er utstyrt med ABS-bremser som standard. Bakre auto-nivellering fjæring gir en jevn, selv ri uavhengig av passasjer distribusjon eller bagasje vekter, mens bilens stabilitet økes gjennom en front anti-roll bar. Både passasjer og sjåfør kollisjonsputer er montert i bil.