1994 Isuzu Trooper Transmisjon Spesifikasjoner

1994 Isuzu Trooper Transmisjon Spesifikasjoner


På begynnelsen av 1980-tallet, Isuzu begynte å produsere den Trooper, en mid-size SUV med en relativt vanlig design. Boxy bilen gjennomgikk en rekke endringer gjennom årene, som kulminerte i en nydesignet utvendig i 1992. 1994 Trooper kom i tre trims: S, RS to-Door, og LS. Alle biler kom med en av to motorer og tilbudt en standard manuell eller en valgfri automatisk overdrive girkasse. Forskjellen i gass kjørelengde var vanligvis ubetydelig.

Trooper S

The Trooper S kom standard med en 3,2-liters V-6 motor som ble vurdert til 175 hestekrefter. Bilen tilbys en fem-trinns manuell overdrive girkasse med mulighet for en fire-trinns automatisk girkasse. Den manuelle girkassen leveres anslagsvis 16 mpg i byen og 18 mpg på motorveien. Den valgfrie automatgir gitt anslagsvis 15 mpg i byen og 18 mpg på motorveien.

RS to-Door

Den 3,2-liters V-6 motor i 1994 Trooper RS ​​to-Door leverte 190 hestekrefter. I likhet med S, RS to-Door holdt en standard fem-trinns manuell girkasse og en valgfri fire-trinns automatisk girkasse. Begge sendinger ga en estimert 15 mpg i byen. På motorveien, automatisk tilbudt en estimert 18 mpg, og den manuelle ble rangert på 17 mpg.

LS

LS kom standard med samme 190-hestekrefters motor som RS 2-dørs. Overførings alternativer var det samme med en standard manuell eller valgfri automatisk. Gass kjørelengde også speiles RS to-Door, med anslagsvis 15 mpg i byen og 17-18 mpg på motorveien.