1994 Isuzu Trooper Dynamo Removal

Dynamoen på 1994 Isuzu Trooper leverer strøm til tilbehøret når bilen kjører. Når dynamoen svikter, vil den begynne å bruke strøm fra batteriet. Når den eneste effekten som er tilgjengelig kommer fra batteriet, vil det renne raskt, og motoren vil stoppe. Det er derfor det er viktig at du fjerne og erstatte dynamoen i Trooper så snart du vet at det er et problem. Denne informasjonen gjelder spesielt til V-belte installasjon. Det tar omtrent en time å bytte dynamoen ved hjelp av noen grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning

1 Løsne mutteren på den negative batteripolen med en kombinasjon fastnøkkel og trekk den av batteriet innlegget. Koble terminalen pluggen på baksiden av dynamoen. Koble batteriledningen fra dynamoen med en skiftenøkkel for å fjerne mutteren.

2 Løsne dreieskruen og låsebolten på dynamoen ved hjelp av en socket og skralle. Drei dynamo bakover for å løse opp spenninger fra drivremmen og løft beltet av dynamoen skivene når spenningen er av beltet. Fjern skruen som fester braketten luftpumpe til baksiden av generatoren ved hjelp av en stikkontakt og skralle hvis det er aktuelt.

3 Fjern dreie bolter og brakett fra generatoren ved hjelp av en socket og skralle. Fjern mutteren og bolten fra bunnen av generatoren ved hjelp av en stikkontakt og skralle. Du må kanskje holde bolten med en kombinasjon skiftenøkkel mens du fjerner nøtt å holde den fra å slå.

4 Fjern dynamoen fra Trooper motorrom. Du har kanskje å vrikke det å løsne det nok til å komme ut av braketten. Plasser den nye dynamoen i festebraketten. Sett i den nedre mutteren og bolten og hånd-trekk dem. Plasser beltet på dynamoen skivene.

5 Fest justeringsbrakett og pivot bolt til dynamoen og trekk til for hånd. Sett på luftpumpe braketten til baksiden av dynamoen. Trekk braketten bolten med en socket og skralle hvis du har fjernet en tidligere. Påfør spenning til dynamoen drivremmen og stramme justeringsskruen med en socket og skralle.

6 Tråkk generatorrem med fingeren på det lengste spennet å sjekke reimstrammingen. Du bør være i stand til å trykke beltet om ½-tommers på det lengste spennet med fingeren. Hvis det er mer enn en halv tomme av bevegelse i beltet, stram dynamo adjuster beltet før du føler riktig stramming. Stram den nedre festebolt til 26 fot-pounds med en momentnøkkel.

7 Stram dreieskruen til 18 fot-pounds ved hjelp av momentnøkkel. Hvis du byttet luftpumpen braketten, dreiemoment som bolt til 18 fot-pounds. Koble ledningene til dynamoen ved å koble dem i. Fest batteriledningen til dynamoen og trekk til mutteren med en fastnøkkel.

8 Koble den negative polen på batteriet innlegget og trekk til mutteren med en fastnøkkel. Start Trooper og sjekke for å være sikker på at dynamoen fungerer som den skal og lader batteriet.

Hint

  • Trekk til boltene til riktig spesifikasjoner for å sikre at dynamo går riktig.
  • Sørg for å koble den negative batteripolen som instruert til å hindre uhell sjokkerende selv, eller shorting andre elektriske komponenter.