1994 Honda Civic VX 0-60 Specs

Den første Honda Civic rullet av samlebåndet i 1973. For de neste tre tiårene, ble Civic markedsført som en pålitelig bil med god drivstofføkonomi. Ved 1990-tallet, ble det Civic utgitt i ikke bare coupé og sedan-modeller, men også en kombikupé. 1994 så utgivelsen av fire Civic kombi, to skåler og tre sedans.

Stasjonsvogn

1994 Honda Civic Hatchback kom i CX, Si, DX og VX-modeller. Alle fire modellene var to-dørs biler og kom med standardfunksjoner som strøm pauser, bakrute defroster, fem-trinns manuell girkasse og bøtte seter. CX, DX og VX alle hadde samme 1,5-liter, 14 SOHC motor, mens Si hadde en 1,6-liter, 14 SOHC motor. Si hadde 14-tommers hjul, mens de tre andre modellene kom med 13-tommers hjul. Alle modellene kommer med tilleggsfunksjoner, men DX-modellen kom med de mest tilgjengelige funksjoner, som for eksempel servostyring, air condition og lettmetallfelger. Utvendige dimensjoner er de samme for alle fire modeller med en høyde på 50,7 inches og en lengde på 160.2 inches. Si hadde mest hestekrefter med 6600 rpm, mens CX hadde minst hestekrefter med 5000 rpm.

Coupe

1994 DX Coupe var en to-dørs design, mens EX kan kjøpes med begge to dører og fire dører. Begge kom med femtrinns manuell girkasse, men var tilgjengelig med fire-trinns automatisk girkasse. DX hadde en 1,5-liters I4 SOHC motor, mens EX kom med en 1,6-liter, I4 SOHC motor. Strøm bremser og bakre defroster var både standard på hver modell. Cruise control og servostyring var bare valgfrie funksjoner på DX, mens de var standard på EX. Valgfrie funksjoner for modellene inkludert aircondition og lettmetallfelger. DX og EX begge målt 172.8 inches i lengde og 50,9 inches i høyde. EX hadde bedre hestekrefter med 6600 rpm, mens DX oppnådd maks hestekrefter 5900 rpm.

Sedan

DX og EX Civic var også tilgjengelig i fire-dørs sedan-modeller. Motoren og girkasse var de samme på både kupé og sedan. Begge modellene kom med femtrinns girkasse, men var også tilgjengelig i fire-hastighet. Sedan modellene var også litt større, med en lengde på 173 inches og en høyde på 50,9 inches. LX Sedan var den tredje sedan utgitt av Honda i 1994. Det hadde svært små forskjeller med DX og EX-modeller. LX kom med en 1,5-liters motor i4 og en fem-trinns manuell girkasse. Mens air condition og fire hjul ABS var standard på DX og EX, var de valgfrie funksjoner på LX Sedan. Hestekrefter på LX og DX var maksimalt 5900 rpm, med EX nå en maks turtall 6600.