1994 Dodge Spirit Specs

Dodge først introdusert Ånden mellomstore passasjer sedan i 1989, markedsføring det som en familie bil. Modellen hadde en sterk start, og solgte 60.000 biler i det første året. Men merket bare varte i seks år før den ble erstattet av Stratus. 1994 Dodge Spirit var den siste oppdateringen til modellen.

Kropp og Eksteriør

Bilens kropp er 181,2 inches lang, 53,5 inches høy og 68,1 inches bredt med en egenvekt på 2,824 lbs. Bilen har body-fargete-side støping. Den har variabel periodisk vindusviskere.

Motor og drivverk

Bilen idrett en 2,5-liters firesylindret motor med 100 hestekrefter ved 4800 rpm, men kjøpere kan velge en 3-liters, sekssylindret motor som får 141 hestekrefter. Bilen oppnår 135 fot-pounds av dreiemoment ved 2800 rpm. Det har frem firehjulsdrift, en 16-liters tank, og det blir mellom 19 og 22 miles per gallon (mpg) i byen, og mellom 25 og 29 mpg på motorveien.

Suspensjon og håndtering

Bilen har en foran og bak anti-roll bar for å holde bilen ruller på krappe svinger. Den har skivebremser i front og trommelbremser bak i bilen. Transmisjonen er en tre-trinns automatisk eller fem-trinns manuell girkasse med overdrive, selv om en fire-trinns automatgirkasse med overdrive er valgfritt.

Interiør

Bilen har plass til seks personer, og tilbyr 14,1 kubikkfot bagasjeplass. Kluten-polstret interiør har bøtteseter eller en delt benk i front, samt en baksetet. Det har også aircondition, en AM / FM stereo, kassettspiller, cruiser kontroll, bakre defroster og valgfrie elektriske vinduene.

Sikkerhet

Dodge Spirit har sjåføren foran kollisjonsputer, og valgfrie fire hjul ABS-bremser, som holder bremsene låser seg under hard oppbremsing. Bilen har bakre barnesikring dørlåser, og valgfrie dørlåser.