1994 Chevy Beretta Specs

Chevy Beretta var en velkjent General Motors modell fra slutten av 1980-tallet til midten av 1990-tallet, ifølge Cars Direct. En todørs sedan, Beretta er designet med en elegant utseende sammenlignes med Corvette, selv tilbudt til en brøkdel av prisen. 1994 Beretta varierte mellom $ 10.000 og $ 12 500 og ble produsert som en forhjulsdrift bil.

motor~~POS=TRUNC

Den '94 Beretta ble tilbudt i tre-trinns, 4-trinns eller 5-trinns versjoner, ifølge Cars Direct. Drivstofføkonomi i bykjøring maxed ut på 25 miles per gallon bensin, mens landeveiskjøring økt til maksimalt 34 miles per gallon. Beretta har en 6-sylindret motor med et batteri som nådde 525 ampere. Den '94 Beretta ble også utformet med front strut fjæring og front plate / bak trommel bremser.

interiør Specs

Bøtteseter er omtalt i '94 Beretta, sammen med en front-midtarmlene med en innebygd konsoll, ifølge Cars Direct. En elektronisk side kontroll lar føreren å flytte sete i fire retninger, selv om passasjersetet kan bare flytte frem og tilbake. Alle setene er dekket med duk og foran og bak gulv er teppebelagt. To foran og to bakre høyttalerne forsterket AM / FM-radio og forhåndsinstallert kassett / CD-spiller. En passasjer side forfengelighet speil ligger i visiret og en bakre avriming funksjonen lar vinduet tilbake å bli klar på kalde dager.

utvendig Specs

En radioantenne er installert på panseret av '94 Beretta og doble sidespeil betjenes via fjernkontrollsensorer fra inne i bilen. Speil kan justeres i fire forskjellige retninger. Bagasjerommet, luke og dør utslipp betjenes via sentrale eller eksterne sensorer, mens lett sotede sidevinduer hjalp reflekterer solen fra fører- og passasjer øyne. Utvendig lengde '94 Beretta er 187,4 inches. Høyden måler 53-inches og bredde 67,9-inches.