1994 Chevrolet Silverado spesifikasjoner

1994 Chevrolet Silverado er en full-size vanlig drosje pickup lastebil. Mens Silverado kan være tilgjengelig i ulike versjoner, inkludert fire-dørs og utvidet kabinettmodeller, bruker basen Silverado en grunnleggende to-dørs pickup lastebil design. Silverado fikk en redesign i før 1993 modell år - samme år som mange andre GENERAL MOTORS pickup biler ble redesignet.

utvendig Specs

Silverado er en full-size pickup som tilbyr en 49.1-tommers bred last seng som har laftet sider som letter to-lags lasting av tømmer. Det har to dører og er tilgjengelig i lengre kabinettmodeller som kan huse en ekstra rad med tre passasjerer. De kabinettmodeller utvidet funksjon pop-åpne vinduer bak, mens en glidende bakvinduet fortsatt som et alternativ på Silverado. I tillegg er lastebilen har stål side-dør bjelker og senterhøytmonterte baklysene å overholde sikkerhetsforskriftene som trådte i kraft for 1994-modellen år.

interiør Specs

Silverado interiør som mål å matche interiøret av sine mellomstor sedan, og har foran bøtte seter, dual-sized koppholdere, og nedfellbare armlener. En elektrisk justerbart førersete var tilgjengelig som ekstrautstyr. Benken sete i baksiden av interiøret er liten, men kan passe tre passasjerer. Slå ned svingen setet kan gi ytterligere 40,5 kubikkfot lasteplass.

Motor og Drivverk Spesifikasjon

Slå Silverado pickup er en 5,7-liters V-8 motor som genererer 210 hestekrefter. Det er lignet med en fire-trinns automatisk girkasse. Sammen gir drivverket slepekapasitet på 7500 lbs. og en 1736-lb. lastekapasitet.