1994 Camaro Ground Effects

En måte å tilpasse utseendet til 1994 Chevrolet Camaro innebærer å ha et bakken effekter kit installert. En bakken effekter kit enten erstatter kroppsdeler på bilen, eller det kan legge til nye deler for å endre utvendig utseende av Camaro. Noen kits kommer med deler som en bakvinge som kan hjelpe til med bilens aerodynamikk eller håndtering.

Extreme Dimensions Sniper Body Kit

Ekstreme dimensjoner gjør en snikskytter bakken effekter kit for Camaros gjort mellom 1993 til 1997. Settet erstatter Camaro front og bak støtfangere og legger sideskjørt å gi bilen en senket blikk. Extreme gjør settet ut av sin Duraflex forbindelse bestående av glassfiber, plast og flex harpiks, som selskapet hevder gjør det mer holdbart enn kroppsdeler laget av kun glassfiber. Settet inneholder også monteringsutstyr samt metallnett for å sette i fremre støtfanger området for å beskytte bilens radiator fra rock skade.

JP USA Vizage

Karosserideler produsenten JP USA Vizage gjør en JP-Z28-PU-en bakken effekter kit for Camaros gjort mellom 1993 og 1997. Settet kommer med foran og bak under spoilere og sideskjørt, bringe hele karosseriet nærmere bakken uten senking av suspensjonen. Fronten etter spoiler har fire åpne spor i den, mens hver av sideskjørt har ett spor. Den bakre henhold spoiler har seksjoner kuttet bort for Camaro er eksosrør. Hele settet er laget av polyuretan.

RKSport 300 Ground Effects Package

RKSport gjør et kit spesielt utviklet for Camaros produsert mellom 1993 og 1997. Settet inneholder sideskjørt, en bakre Valance, en bakre vinge, en lavere front og en leppe spoiler. RKSport kaller bakken effekter settets bakre vingen en "super vinge" siden den strekker seg høyt over den bakre leppe av bilen. Den bakre Valance har to utsparinger som gir rom for bilens eksosrør. Samtlige deler av den RKSport bakken effekter settet er laget av polyuretan, med unntak av den bakre vinge, som er laget av glassfiber.