1994 Buick LeSabre Strut Installasjon

Installere nye fram struts på en Buick LeSabre er en presis operasjon som kan kreve to personer. Disse struts - støtdempere med utvendig fjærer - er avgjørende for en glatt og trygg tur. Struts må være riktig justert for å holde suspensjon stabil, så du må ta kontakt med personen som fjernet de opprinnelige struts hvis det ikke var deg. Hvis du installerer en front spankulere på den ene siden av bilen, er det en god sjanse du må installere en på den andre siden.

Bruksanvisning

1 Pass på at den fremre enden av LeSabre er riktig hevet og støttet på bukker.

2 Sett spankulere inn i fender godt - dette kan kreve to personer - og sett de tre pigger på toppen gjennom hullene på toppen av sjokk tårnet. Installer nøtter fra inne i motorrommet uten å stramme dem.

3 Skyv bilens styring knoke inn staget flens og sett de to boltene som forbinder de to delene, noe som gjør at bolter 'leiligheter er horisontal. Line opp alle menneskeskapte justeringsmerkene på komponentene og stram boltene til 140 fot-pounds med en momentnøkkel.

4 Koble tie-rod slutten til styringsgruppen knoke. Stram slottet mutteren til 35 fot-pounds. Installer en splint gjennom hull i mutteren. Hvis pinnen ikke vil gå gjennom, stram mutteren videre til pinnen går gjennom.

5 Monter hjulet på bilen, stramme sine slepe nøtter for hånd, og senke bilen av bukker med gulvet jack. Trekk til hjulmutrene når bilen er på bakken, ved hjelp av lug skiftenøkkel.

6 Stram spankulere øvre festemutterne i motorrommet til 18 fot-pounds.