1994 Buick LeSabre: Oil Pump instruksjoner for utskifting

Oljepumpen i 1994 Buick LeSabre mounts til olje- pickup røret inne i oljepumpen. Denne pumpetype kalles en "våt sump" oljepumpe. Dette betyr at pumpen presser olje inn i motoren i stedet for å trekke den inn i motoren. Når oljepumpen går dårlig, betyr at motoren ikke får den riktige mengden av smøring. Dette kan føre til katastrofale motorhavari. Skifte oljepumpe betyr at du må fjerne bunnpannen.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret. Fjern oljepåfyllingslokket og peilepinnen. Hetten er plassert på førersiden ventildekselet og peilepinnen er plassert til høyre for at dekselet.

2 Plasser et avløp fat under bunnpannen og åpne tappepluggen ved hjelp av en socket og skralle. Tapp av oljen i avløpet pannen og skru tappepluggen.

3 Fjern boltene som fester bunnpannen til bunnen av motorblokken ved hjelp av en socket og skralle.

4 Tempo en metallskrape mellom kjelen og motorblokken og skrape skrapen rundt omkretsen av kjelen for å bryte forseglingen mellom de to.

5 Trekk kjelen fri fra motoren; Rengjør kontaktflatene på bunnpannen og motorblokken med metallskrape og butikk håndklær. Fjern all olje og pakning materiale fra kontaktflatene.

6 Fjern ledningsnettet koblet til oljepumpen ved å trykke på midten låsen og deretter ved å trekke opp på selen.

7 Løsne mutteren på olje pickup tube og deretter spinne den gamle oljepumpe av røret.

8 Tre nye oljepumpe på olje pickup røret og stram låsemutteren for å feste pumpen.

9 Koble ledningsnettet tilbake til oljepumpen.

10 Plasser en perle av RTV fugemasse på kontaktflaten av bunnpannen og la det tørke i 20 minutter.

11 Plasser bunnpannen pakning på toppen av RTV fangstskuta som du har plassert på bunnpannen og deretter plassere en perle av RTV sealer på toppen av bunnpannen pakningen. La RTV-kur i 20 minutter.

12 Plasser bunnpannen mot bunnen av motorblokken og fest den med socket og skralle. Stram boltene i et vekslende mønster fra side til side.

1. 3 Plasser en trakt inn i oljepåfyllingshullet på ventildekselet og avløp 4 liter motorolje i ventildekselet. Sett lokket tilbake på ventildekselet og sett peilepinnen tilbake i peilepinnerøret.