1994 Automatic 4X4 Geo Tracker Spesifikasjoner

Til tross for Geo Tracker kompakte størrelse, ble off-road kjøretøy bygget på en stige stil lett lastebil chassis, gir det en grad av robusthet utover sin minuscule vekst. 1994 modell år så små endringer til Geo eneste SUV-modellen; de fleste kjente oppdateringer inkludert re-stylet lettmetallfelger, koppholdere, nye sitteflater og en valgfri CD-spiller.

motorer

Standardmotoren på basen og LSI-modeller var en 1,6-liter, in-line firesylindret motor med en 8-ventil, enkelt overliggende kamaksel design. Denne motoren produserte 80 hestekrefter ved 5400 rpm og 94 fot-pounds av dreiemoment ved 3000 rpm. Geo tilbudt en valgfri motor på både basen og LSI trimme nivåer av Tracker. Denne valgfrie motor var også en 1,6-liter, in-line firesylindret motor, men utnyttet en 16-ventilers enkelt overliggende kamaksel design som genererte 95 hestekrefter ved 5600 rpm og 98 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm.

konfigurasjon

Geo Tracker med firehjulstrekk ble tilbudt i to-dørs hard topp og to-dørs konvertible kroppen stiler. Begge disse kroppen stiler var tilgjengelige for basen og LSI trimmer. Alle Geo Trackers fra 1994 modell år var utstyrt med firehjulstrekk systemer, med unntak av Base konvertible, som var utstyrt med en bak-wheel drive system. Geo tilbudt et valg av en fem-trinns manuell eller en tre-trinns automatgirkasse på tvers av alle konfigurasjons nivåer.

Base funksjoner

Geo Tracker basismodellen inkludert standardfunksjoner som klut bøtte seter, 15-tommers stålfelger, manuell låsing huber, bakhjuls ABS og bremser. Valgfrie funksjoner inkludert servostyring, air condition, tilt styring, lettmetallfelger, beskyttelsesplater og en AM / FM-enhet med kassettspiller og CD-spiller. De tre-trinns automatisk girkasse var valgfritt på grunnmodellen, samt på LSI modell.

LSI funksjoner

LSI-modellen kom med klut bøtteseter, el-bremser, 15-tommers felger og bakhjuls ABS, ligner grunnmodellen, men lagt til en bak-vindu defroster og vindusvisker, servostyring, en AM / FM-radio, sotede vinduer og automatisk låsing huber som standard utstyr. Alternativer på LSI inkludert lettmetallfelger, tilt ratt, air condition, en takgrind (på harde toppmodeller) og en kassett og CD-spiller.

dimensjoner

Den firehjulstrekk Geo Tracker veide bare 2400 pounds. Denne kompakte SUV-modellen satt på en 86,6-tommers akselavstand med en 54,9-tommers foran spor og en 55,1-tommers bakre spor. Liket av bilen var 142,5 inches lang, 64,2 inches bredt og 65,1 inches høy. Både harde topp og konvertible modeller delte de samme ytre mål.