1993 Suzuki Swift forgasseren konverteringer

1993 Suzuki Swift forgasseren konverteringer


1993 Suzuki Swift er en liten, sporty bil; det er utformet for å akseptere en rekke forgasser alternativer og relaterte konverteringer som øker ytelsen. En høy ytelse forgasseren konvertering bidratt til å forbedre gass kjørelengde. Suzuki Swift ytelse oppgraderingsdeler som racing header, turbo kit og motor fans høy ytelse hjulpet optimalisere ytelsen av kjøretøyet som hadde blitt tilpasset den høye ytelsen forgasseren.

forgasser konverteringer

En høy ytelse forgasseren fra Edelbrock eller Holley forgasser selskaper skaper et bedre drivstoff-luft-blandingen å strømme inn i motorens sylindre. En forgasser-oppgradering øker drivstoffeffektivitet og forbedrer bilens hestekrefter. Resultatene er bedre gass kjørelengde, lettere start, smidigere tomgang og akselerasjon. Disse erstatnings forgassere er designet for å møte eller overgå de opprinnelige produsentens spesifikasjoner.

Hei Ytelse Racing Heads

For å dra nytte av den økte ytelsen skapt av erstatning forgassere, kan 1993 Suzuki Swift modifiseres med en høy ytelse racing overskrifter. Rustfritt stål overskrifter er lavere vekt og bedre inntak og eksos flyt, noe som forbedrer ytelsen til Suzuki Swift. Disse racing overskrifter kan gi ca seks eller syv hestekrefter gevinst og en økning på fire eller fem fot-pounds av dreiemoment til den modifiserte kjøretøy.

turbolading Kit

En turbo kit kan også hjelpe 1993 Suzuki Swift bilen får maksimal ytelse, kontroll og pålitelighet. Den turbo kit arbeider hånd i hånd med forgasseren oppgradering, og gjør bilen velegnet for både gatebruk og racing konkurranse. De kritiske komponenter i settet inkluderer turbolader, en racing støpejern eksosmanifold, malt rør og høye strømningsluftfiltre som arbeider sammen for å optimalisere ytelsen.

High Performance Engine Cooling Fans

Når Suzuki Swift motor er oppgradert med høy ytelse forgassere, hoder eller turbomaskiner, vil motoren kjøres ved høyere temperaturer, noe som kan redusere kjøretøyets ytelse. Installere en høy ytelse elektrisk vifte i Swift kan forbedre sin generelle ytelsen og beskytte ytelsesforbedringer ved å forbedre motorens evne til å kjøle seg ned. Høy ytelse vifter tilveiebringe mer kraft og bedre kjøling på grunn av bruken av ultratynne høye strømnings elektrisk viftebladene. Viften roterer i høy hastighet bidrar til å holde motoren kjølig og hindrer den fra overoppheting.