1993 Pontiac Grand Prix SE Specs

Pontiac Grand Prix ble født under GM æra av personlige sportsbiler. Debuterte i 1962, ble Grand Prix markedsført som en rimelig sports luksusbil. Bilen forvandlet flere ganger i løpet av de neste 40 årene, men alltid beholdt sin sporty utseende. I 1990 utgitt GM en fire-dørs versjon, markedsføring Grand Prix som en sportsbil med komfort og bekvemmelighet. I 1993 ble Grand Prix SE innført.

Motor og drivverk

Grand Prix SE kom med en standard 3,1-liters V-6 motor med 140 hestekrefter. En valgfri 3,4-liters V-6 motor var også tilgjengelig med 200 hestekrefter. Standarden overføringen var en tre-trinns automatisk girkasse, men forbrukerne hadde valget mellom å kjøpe en firetrinns og femtrinns med overdrive. SE hadde forhjulsdrift og en valgfri dobbel eksos-systemet.

dimensjoner

SE kom i to forskjellige modeller, en kupé og sedan. De fire-dørs sedan var 194.9 inches i lengde og 54,8 inches i bredden. De to-dørs kupé var bare litt mindre, med en lengde på 194,8 inches og en høyde på 53,3 inches. Både coupe og sedan målt 71,9 inches i bredden, og hadde en 108-tommers akselavstand. En bakre spoiler var en tilgjengelig funksjon for hver SE-modellen.

Egenskaper

Hver modell kom med bøtteseter, stoff setetrekk og tepper foran og bak gulvmatter. Midt foran armlener ble også inkludert. For styring og fjæring, det hadde en front anti-roll bar og fire hjul skivebremser. Noen mekaniske bekvemmeligheter inkludert servostyring og dørlåser. Det kan skryte av AC med automatisk klimakontroll. En AM / FM lydsystem, farget glass og tåkelysene ble også inkludert.

alternativer

Forbrukerne kan velge en kassettspiller, CD-spiller eller et førsteklasses lydanlegg. For estetikk, en skinnratt trim var også et alternativ. For belysning, kunne SE kommer med to opplyste sminkespeil, og foran og bak leselys. Valgfrie mekaniske funksjoner inkludert cruise control, 4-hjuls ABS-bremser, ekstern trunk utgivelsen, nøkkelfri adgang og bakrute defroster. En takstativet eller makt soltak var også tilgjengelig, som var et lastenett for lagring.

Drivstoffkapasitet og KM

SE-selskapets drivstofftanken var en 16,5-liters tank. Det var i stand til å oppnå 19 mpg for bykjøring og 27 mpg på motorveien.