1993 Mustang Bolt Momentspesifikasjoner

I 1993, de fleste Ford Mustang holdt en 5,0-liters V-8 motor, et medlem av Fords 90-graders, small-block V-8 motorer. Disse motorene, som ble produsert fra 1968 til 1996, er også kjent som Windsors fordi de ble produsert i Windsor, Ontario. Den 5,0-liters V-8 ble til slutt erstattet av den 4,6-liters i Mustang. For å sikre motor stabilitet, bolt alle motorkomponenter i henhold til produsentens spesifikasjoner.

Topplokk til Engine Block

Topplokk krever tre trinn for å bolt til motorblokken, først til 45 fot-pounds av dreiemoment, deretter til 55 fot-pounds, deretter til 70 fot-pounds. Disse spesifikasjonene må påføres i et spiralformet sekvens. Dette innebærer begynner med dreiemoment søknad til midten bolten, og deretter flytte utover i begge retninger jevnt. Gjelder det første trinn av sekvensen til alle boltene, og deretter det andre trinnet til alle boltene i samme rekkefølge, og så videre. Du bør vente ca 15 minutter i mellom trinnene slik at boltene til å strekke og bosette før du påfører mer dreiemoment.

Engine Block

De indre bolter av veivakselen bolten til motorblokken i tre trinn: først til 22 fot-pounds av dreiemoment, deretter til 44 fot-pounds, deretter til 65 fot-pounds. De ytre bolter av veivakselen bolten til motorblokken med 40 fot-pounds av dreiemoment. Bunnpannen krever 10 fot-pounds av dreiemoment til å bli med til motorblokken. De oljepumpe-til-motorblokk bolter krever 25 fot-pounds av dreiemoment. Trykkplaten kobles med motorblokk med 8 fot-pounds av dreiemoment.

veivaksel

5/16-tommers bolt på veivstangen boltene til veivakselen med 22 fot-pounds av dreiemoment. Den 3/8-tommers bolt på stempelstangen bolter til det med 45 fot-pounds av dreiemoment. Svinghjulet-til-veivaksel bolter krever 80 fot-pounds av dreiemoment. De vibrasjonsdemper eller hub skruer til veivakselen med 80 fot-pounds av dreiemoment.

andre spesifikasjoner

Inntaket manifold krever tre trinn for å bolt til topplokket: først til 12 fot-pounds av dreiemoment, deretter til 20 fot-pounds, deretter til 22 fot-pounds. Trykkplaten boltene til svinghjulet på 35 fot-pounds av dreiemoment. De termostathuset til-inntak-manifold bolter krever 13,5 fot-pounds av dreiemoment. Ventildekselet og topplokket delta med 4 fot-pounds av dreiemoment.