1993 Jeep Cherokee Cranks men vil ikke starte

1993 Jeep Cherokee Cranks men vil ikke starte


Hvis du er i en situasjon hvor din 1993 Jeep Cherokee vil skru, men vil ikke starte, er det en rekke feilsøkingstrinn du kan ta for å prøve å løse problemet uten å kalle en bergingsbil. Du trenger noen mekanisk kunnskap og spesialverktøy, men ved å følge disse trinnene du bør være i stand til å løse problemet uten å måtte ringe en bergingsbil eller betale en mekaniker.

Bruksanvisning

1 Kontroller at drivstofftanken ikke er tom. Hvis du er usikker på hvor mange miles du har kjørt siden fyre opp, legge til en gallon drivstoff og forsøke å starte bilen. Du kan få en feil lesing fra Jeep Cherokee drivstoffmåler.

2 Endre drivstoffilteret hvis det har gått mer enn 25.000 miles siden det har blitt erstattet. Et tett dieselfilter vil begrense strømmen av drivstoff til motoren og hindre at den starter. Drivstoffilteret på en 1993 Jeep Cherokee ligger under bilen, i nærheten av bakhjulet på førersiden. Når drivstoffilteret skiftes ut, forsøke å starte bilen.

3 Fjern tennpluggene med en tennpluggnøkkel og inspisere tips. Hvis de er tungt belagt i uforbrent bensin eller tykk, svart sot, er dette et tegn på tennpluggene må byttes. Tunge belegg på tipsene vil hindre at drivstoff fra forbrenning av skikkelig, og derfor vil hindre Cherokee fra start.

4 Fjern en av tennpluggene og sette inn en kompresjonsmåler inn i sylinderen åpningen. Tørn motoren og har noen andre ta opp trykket lesing på måleren, som skal innenfor 125-160 PSI-serien. Dersom komprimeringen er lav, eller i ekstreme tilfeller, er det ingen komprimering, timingen beltet må skiftes.

Hint

  • Hvis du ikke har verktøy som kreves for å feilsøke eller reparere bilen din, de fleste store auto deler butikker ha verktøy utleie eller verktøy låne programmer tilgjengelig for å hjelpe nybegynnere mekaniker.
  • Koble alltid Jeep Cherokee batteri når du arbeider rundt drivstoffsystemet for å hindre muligheten for en gnist antennelse eventuelt drivstoffsøl.
  • Når du forsøker å starte et kjøretøy som har problemer med å starte, ikke gjentatte ganger å starte motoren for lengre perioder; gjør det kan lett bli overopphetet og skade starteren.
  • Hvis du har tilgang til en OBD-en kode skanner, kan du se etter feilkoder i bilens datamaskin for å finne problemet.