1993 Ford Taurus strammer Trinse instruksjoner for utskifting

Strammer trinse på en 1993 Ford Taurus er en fjærbelastet dreibar arm mekanisme med en glatt trinse på enden av armen. Fjæren holder spenningen på beltet. Dette er en to-delt enhet, som du kan kjøpe enten som en komplett enhet, eller bare erstatte skivene selv. Hvis skivene rister og lager støy, er skivene alt som må skiftes ut. Strammeren må skiftes ut hvis det ikke opprettholde ensartet trykk på beltet.

Bruksanvisning

1 Plasser en socket og skralle på bolten som går gjennom strammer skivene. Trekk sperrehåndtaket for å svinge strammeren skivene bort fra båndet. Løft remmen av skivene, men ikke ta det lenger enn det.

2 Fjerne den store bolten som ligger i sentrum av hoveddelen av strekkmaskinen huset fjæren ved hjelp av en stikkontakt. Løft bort hjulet mekanisme.

3 Plukk opp den nye strammeren skivene og snu det rundt og se på baksiden av strammeren. Ser på pinnen som stikker ut fra baksiden av strammeren. Denne tapp er ment å bli plassert i et tilsvarende hull i motoren og holde kroppen av strammeren fra å dreie når den er installert. Plasser strammeren på blokken hvor den gamle ble fjernet. Dreie strammeren legemet litt inntil stiften glir inn i hullet i motoren. Tre store bolten inn i motoren og skru det fast.

4 Sett skrallen og kontakten på strammer skivene bolten. Flytt trinse bort fra beltet. Installer beltet over strammer skivene og slappe av trykket på skralle, slik at strammeren til å søke spenning til beltet.