1993 Ford Festiva Spesifikasjoner

Ford Festiva første kom i salg i USA i løpet av slutten av 1980-tallet. Det ble importert fra Sør-Korea og laget av bilen selskapet Kia. Designet var basert på Mazda 121, men små stilistiske endringer merket det som en Ford. Modellen var på salg i USA 1988-1993.

innvendige dimensjoner

Den '93 Ford Festiva var en subcompact kupé med to dører og fire seter. Intern komfort plass var begrenset til 38,6 inches av hodet rom og 40,6 inches av beinplass.

Ekstern Dimensjoner

Den Festiva var veldig lett, bare 1797 pounds. Ytre dimensjoner for bilens kroppen var 140,5 inches i lengde, 63,2 inches i bredden og 55,3 inches i høyden.

Drivstoff og økonomi

Den Festiva 10-gallon drivstoff tank tok vanlig blyfri bensin. På en enkelt fylle opp bilen kunne reise opp til 380 miles, gitt ideelle motorvei forhold. By kjører drivstofføkonomi toppet ut på rundt 30 miles per gallon og forbedret opp til 38 mpg på den åpne motorveien.

Motor og drivverk

Standardmotoren i '93 modellen var en lav-drevet, 1,3-liters in-line firesylindret, som kunne håndtere bare 63 hestekrefter og 73 fot-pounds av dreiemoment. Det var en forhjulsdrevet bil med en frontmontert motor og en fem-trinns manuell girkasse som standard.

Funksjoner og Extras

Standard funksjoner som kom på '93 modell inkludert strøm bremser, 12-tommers hjul med legeringer, AM / FM stereoanlegget og bøtte seter. Alternativer som er tilgjengelige for en ekstra avgift inkludert en tre-trinns automatgir, klimaanlegg og soltak.

tilgjengelige farger

1993 Ford Festiva ble tilbudt i bare seks fargealternativer, som inkluderte Brilliant Metallic Blå, Aqua, Black, Hot Red, Cayman Metallic grønn og hvit.

Garanti

Når opprinnelig satt på markedet, bilen hadde garantier om tre år for å dekke grunnleggende reparasjoner og drivverk, og en seks år dekning mot rust utvikling.

Sikkerhet

I tester utført av National Highway Traffic Safety Administration, oppnådde '93 modell toppkarakter av fem stjerner foran passasjerenes sikkerhet. Det var ingen ekstra sikkerhetsfunksjoner på bilen som standard eller ekstrautstyr. En liten tilbakekalling av '94 enheter skjedde i 1996 for å ta en suspensjon problem.