1993 Ford Explorer Specs

Ford omarbeidet motoren i 1993 Ford Explorer, og tilbyr mer hestekrefter enn den forrige modellen. Dette er også året Ford introduserte den nye, luksus trim i den begrensede Explorer. Dette trim tilbys automatisk frontlykter, en innebygd kompass og tåkelys, for å lokke kjøpere som ønsker flere bjeller og fløyter.

Klipper

1993 Ford Explorer kommer med fem tilgjengelige trim alternativer: XL, Eddie Bauer, Sport, XLT og Limited. Hver og en har tilgjengelige alternativer, for eksempel en to-wheel drive eller firehjulstrekk og to dør og fire dørs alternativer. De Explorers med to dører med plass til fire voksne passasjerer. Men XL og XLT Explorer, med fire dører, plass til opptil seks. I tillegg trimmer Limited og Eddie Bauer hver har plass til opp til fem. En sikkerhetsfunksjon på alle modeller er anti-låse bremsesystem (ABS), som leveres som standard.

ny motor

1993 Ford Explorer leveres som standard med en 4,0-liters motor med seks sylindere. Standarden 160 hk motor gir 220 ft-lb dreiemoment på 3000 rpm. Alle trimmer, samt to-wheel og firehjulstrekk Explorer, kommer med standard motor.

sendinger

Alle 1993 Ford Explorers --- med unntak av den begrensede --- kommer med en femtrinns manuell girkasse som har overdrive. Den begrensede Explorer leveres som standard med en fire-trinns automatisk girkasse. Men hver trim tilgjengelig med automatgir som også har overdrive.

drivstoff Specs

1993 Explorer har en 19,3 gallon tank som bruker vanlig gass. De to-wheel drive, blir automatisk 1993 Ford Explorer karakter på 15 miles per gallon for bybruk og 20 mpg på motorveien som fremgår av Fueleconomy.gov. Manuell girkasse, som også er tilgjengelig på to-wheel drive, er vurdert på 16 mpg mens i byen og 22 mpg på motorveien.

Den firehjulstrekk, med automatgir får mellom 14 og 18 mpg for byen og motorvei bruk hhv. I tillegg manualen, er firehjulstrekk 1993 Explorer vurdert for 15 mpg i byen og 20 mpg når operert på motorveien.