1992 Toyota Pickup Tilbakekalling

I 1992 ble Toyota pickups tilbys med enten en fire- eller sekssylindret motor. Firehjulstrekk, samt en utvidet seng eller cab var ekstrautstyr på pickup. Noen minner ble utstedt for 1992-modellen år, som alle kan løses gratis av et autorisert Toyota-forhandler serviceavdeling.

Frontlykter

Dop, de deler leverandør Toyota brukes til lyset montering på sine 1992 pickups, klarte ikke å samsvare med Federal Motor Vehicle Safety Standard nummer 108. Sikkerhetsstandarden tar kravene for frontlykter, andre lys og reflekterende enheter på motorkjøretøy. Dope ikke klarte å plassere de nødvendige rav side reflekser på pickup lys montering, noe som resulterer i en tilbakekalling utstedt av Toyota. Fraværet av den gule side reflektor vil ikke vise bilens blinklys er på, forårsaker andre drivere for å ikke anerkjenne lastebil er i ferd med å ta av. Eiere av berørte pickups kan ta sine kjøretøy til en Toyota-forhandler for å løse problemet.

Styring

Toyota utstedt en tilbakekalling på 1992 pickups for en styringsproblem. Problemet oppstår når rattet er gjentatte ganger slått i forhold der en stor mengde innsats er nødvendig, for eksempel dreie rattet helt mens lastebilen er fullstendig stoppet. Over tid en sprekk kan vises i styre stafetten stang. Hvis problemet ikke er løst, kan stafetten stangen helt mislykkes over tid, noe som kan føre til at styringsgruppen skal ha begrenset respons mens pickup er i bevegelse. Toyota utstedt en tilbakekalling for problemet i 2005. Eiere av berørte pickups kan ta sine kjøretøy til en Toyota-forhandler for en erstatning styre stafett stang.

reflekterende Lights

Deler leverandører K2 og Pro-A Motors begge produsert ettermarkedet frontlykter for 1992 Toyota pickup. Frontlyktene har ikke den nødvendige reflekterende oransje striper på dem, noe som kan føre til at trucken ikke være synlig fra siden av andre sjåfører. For å unngå potensielle kjøretøy ulykker, utstedt Toyota en tilbakekalling i 2008 for K2 lyktene og i 2006 for Pro-A Motors lykter. Eiere av de berørte pickups kan ta dem til en Toyota-forhandler for hodelykt som skal erstattes.