1992 Nissan Pathfinder Cranks men vil ikke starte

1992 Nissan Pathfinder Cranks men vil ikke starte


Pathfinder er et mellomstore sport utility vehicle produsert av Nissan. 1992 Pathfinder har flere oppdaterte alternativer, inkludert en multiinnsprøytningssystem, nye sikkerhetsfunksjoner, og en 2.4l motor. Likevel, med sin nydesignede motoren, kan 1992 Pathfinder har noen problemer med å starte. Heldigvis kan de vanligste årsakene til en ikke-start motoren lett fast.

Bruksanvisning

Motoren går men vil ikke starte

1 Sjekk drivstoffmåleren. Forsikre deg om at drivstoffmåleren fungerer. Legg til minst to liter gass til drivstofftanken for å dekke muligheten for at drivstoffmåleren er ødelagt og bensintanken er tom. Bruk premium gass til å dekke muligheten for at drivstoffet i tanken har gått dårlig. Forsøk å starte bilen.

2 Pop åpne panseret på bilen. Finn ut tennpluggene og kontroller at tennpluggene er godt festet. Se på tuppen av tennpluggen og sikre at hver spiss er ren uten korrosjon. Bruk en tennpluggtester for å teste at hver tennplugg gir av en gnist.

3 Finn timing belte nær fronten av motoren. Spore hele lengden av tidsinnstillingsbeltet. Kontroller at Registerreim ikke har knipset; beltet skal sitte tett rundt motorens ventiler.

4 Finn drivstoffilteret og drivstoffpumpen. Inspiser begge komponentene. Se til at begge komponentene er festet til drivstoffslangen. Inspiser komponentene for overdreven skitt eller rust. Bytt om nødvendig. Forsøk å starte bilen.

Hint

  • Kontakt en profesjonell mekaniker hvis motoren fortsatt ikke sveiv, som problemet kan kreve seriøst arbeid.