1992 Lexus SC 300 Specs

Fra 1991 til 2000, Lexus solgt en linje av luksus kupé kalt SC serien. SC 300, som går på en seks-sylindret motor, var en mindre, rimeligere alternativ til SC 400, som går på en åtte-sylindret motor. Begge modellene ble i hovedsak erstattet når Lexus startet produksjonen SC 430 i 2001. Morselskapet Toyota utviklet bilen for å hjelpe den unge Lexus konkurrere i mellomstore luksus coupé markedet med Mercedes, Infiniti og Acura.

Motor og drivverk

Lexus SC 300 har en 3,0-liters, sekssylindret motor med 225 hestekrefter. Den har en 20,6-liters bensintank og en fem-trinns manuell girkasse med overdrive, som gjør at bilen for å oppnå bedre drivstoffeffektivitet og mer stillegående på riksveg hastigheter. Noen versjoner av bilen kan ha en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive.

Styring og fjæring

Bilen har oppheng foran og bak struts, som både fungerer som støtdempere og støtte sidelengs laster. Det har foran og bak anti-roll bars, som reduserer kroppens lean i svinger og forbedre generell håndtering. Bilen har også fire hjul skivebremser, gir større bremsekraft enn trommelbremser.

Interiør

De SC 300 sport bøtteseter, som er seter som er formet for å støtte en person. Setene har drevet bevegelse, slik at sjåføren eller passasjeren å justere setet med et trykk på en knapp. Den coupé tilbyr også enkel adgang til baksetene. Standard versjoner av bilen har stoffseter, men noen kan ha skinnseter.

Fasiliteter

Blant de bekvemmeligheter som tilbys som standard i coupé er klimaanlegg, en AM / FM stereo system, en kassettspiller, cruise control, elektriske låser, elektriske vindusheiser og en bakre defroster. Noen versjoner av bil kan ha ekstrautstyr, slik som en kompakt-platespiller og en kraft soltak.

Sikkerhet og Anti-Theft

SC 300 har en blokkeringsfrie bremser, som hindrer hjulene på bilen låser opp når man bremser. Bilen har også foran kollisjonsputer for fører og et sikkerhetssystem for å forhindre tyveri.