1992 Geo Prizm Specs

Geo Prizm var en rebranded versjon av Toyota Corolla. 1992-versjonen var den siste av den første generasjonen av Geo Prizms. Etter 1992 ble det redesignet for å være større i innlandet. 1992 Geo Prizm kom i en grunnmodell og en GSi versjon. Spesifikasjonene for begge versjonene av Prizm er like, men GSi ble endret for å gi den en sporty tur og se.

Powertrain og oppheng

1992 Geo Prizm basismodellen har en 1,6-liters firesylindret, 102-hestekrefter motor med en femtrinns manuell girkasse eller valgfri tre-trinns automatgirkasse. The front-wheel-drive Prizm bruker foran og bak struts for oppheng og har skivebremser foran, bak trommelbremser og P175 / 70/13-dekk. Grunnmodellen har også en standard bak anti-roll bar. Den GSi-modellen har flere av de samme funksjonene som base modell, men den 1,6-liter, produserer firesylindret motor 130 hestekrefter. GSI har en sport tur med P185 / 60/14 forhjulene og P / 175/30/13-dekk bak, og det gir også en valgfri fire-trinns automatisk girkasse med overdrive i stedet for tre-trinns tilbys i basismodellen.

Interiør

Både base og GSi Prizm modellene har foran bøtte seter og delt bak sittebenker dekket i stoff, og begge har fullt teppebelagte gulv. Gulvmatter er ikke inkludert, men er tilgjengelig fra flere ettermarkedet forhandlere.

Tilbehør

De Geo Prizm base og GSi modellene har en rekke funksjoner, inkludert strøm soltak, foran leselys, laste lys, klimaanlegg, AM / FM stereo, kassett, cruise control, dørlåser, digital dash display, turteller, in-dash klokke, kraft foran vinduer, sotede vinduer, variabel hastighet vindusviskere og bakre defroster. GSI har en ekstra oljetrykksmåler.

Ytre

Kroppen, trim og støtfangere av grunnmodellen Geo Prizm har samme farge som kroppen. Den GSi funksjonen ikke støtfangere, men det har en hekkspoiler. Begge modellene har elektriske speil på førersiden, men GSi har også en strøm passasjer speil, som grunnmodellen ikke.

Pris og KM

Grunnmodellen 1992 Geo Prizm hadde en opprinnelige utsalgspris på $ 10 125, mens GSi startet på $ 13,770. Grunnmodellen gjennomsnitt 26 miles per gallon i byen og på motorvei reise sammen, mens GSi får 24 mpg.