1992 Geo Metro Specs

1992 Geo Metro er en liten bil. Det er størrelsen på den gjennomsnittlige stuen sofaen. Geo gjorde det for å levere høy gass kjørelengde og hyggelig frihet med et konvertibelt alternativ til en lav pris. Metro solgt for under $ 10 000 i 1992. Biler Direkte gjennomgang av bilen sier at det gir alt Geo ønsker det å gi. De sier det er enda søte, spesielt i gult. Men de påpeker, det er fortsatt en svært liten bil.

Det grunnleggende

Metro ble tilbudt i en to-dørs cabriolet, tre- eller fem-dørs kombi, og de fire-dørs sedan. Alle tre modellene kom med en tresylindret, en-liters motor og en fem-trinns manuell eller tre-trinns automatgirkasse. Kombi og sedan målt 151,4 inches lang, 62,7 inches bredt og 53,5 inches høy. Det konvertible var 4 inches kortere ved 147,4 inches lange, hadde den samme bredde, og en høyde på 53,4 inches. Akselavstanden for det konvertible var 89 inches, og kombi og sedan var 93 inches. The Metro veide 1,753 lbs. for de konvertible, 1650 lbs. for to-dørs kombikupé og 1,694 lbs. for sedan. Gasstanken holdt 10,6 liter. The Metro levert 41 miles per gallon i byen og 46 på motorveien. Geo gjort noen Metros med spesielle motorer som leverte 55 miles per gallon på veien, men disse modellene kom med nesten ingen komfort alternativer og hadde dårlig ytelse.

Motoren

1992 Metro ble drevet av en tresylindret, en-liters motor montert i front og drive forhjulene. Det produseres 55 hestekrefter og 49 fot-pounds av dreiemoment. The Beater omtale nettside påpeker at en tresylindret motor er utsatt for vibrasjoner, særlig ettersom det slites.

The Final Verdict

Andrew Stoy, skriving for Beater gjennomgang sier: "Metro er tinny, liten, måfå satt sammen, og generelt blottet for de goder som de fleste av oss har vokst vant til selv om grunnleggende transport alternativer Hell, selv på offentlige transportmidler.."