1992 Ford Mustang LX: Heater Core-instruksjoner for utskifting

Utskifting av en defekt varmeapparat kjerne er en av de mest fryktede av alle bilreparasjoner, som det ofte innebærer helt demontere dashbordet for å få tilgang til varmeapparat kjerne. Dessverre er at saken på en 1993 Ford Mustang LX. I tillegg til å fjerne dashbordet, er det mange elektriske forbindelser og perifere motorsystemer som må håndteres på riktig måte. Til tross for den tilsynelatende kompleksiteten i denne oppgaven, er det faktisk ganske enkelt og kan være ferdig innen noen gjør-det-selv-mekaniker. Forvent hele prosessen for å ta mellom tre og fem timer.

Bruksanvisning

1 Drain motorens kjølesystem ved å koble den nedre radiatorslangen og la all kjølevæsken til å strømme ut i en beholder.

2 Ta av midtkonsollen. Begynn med å fjerne de to tilgangs pugs, en på hver side, fra baksiden av armlenet. Ta av armlenet monteringsbolter som ligger rett under pluggene. Trekk armlenet og ta ut to konsoll øverste panel skruer. Skru av shifter knotten slik at shifter knott boot å gli opp og ut av rammen. Fjern de fire fjærklemmer, ett i hvert hjørne, fra shifter rammen og trekk rammen opp for å fjerne den. Fjern de to fremre skruene som ligger under dekselet. Reach under konsollen toppanelet og koble ledningsnettet 'fører til sigarettenneren og speil bryter. Fjern konsollen toppanelet. Fjern boltene som holder den nedre instrumentpanelet til nedre endeplaten og trekk på panelet for å løsne den fra fjærklemmene. Fjern skruene som holder konsollen til dashbordet. De er plassert bak hanskerommet døren på passasjersiden og bak den nedre instrumentpanelet på førersiden. Fjern de to skruene som holder metallholdeplaten på. De er godt synlig fra under dashbordet. Koble stammen utløserknappen fra midtkonsollen. Ta av luftkondisjone kontroll dekselet ved å lirke den løs. Ta av midtkonsollen.

3 Fjern instrumentpanelet fra dashbordet. Det er to skruer plassert på toppen av dashbordet som er synlig gjennom frontruten, og en annen der midtkonsollen er montert på dashbordet. Ta av blinklys / avriming bryteren og hodelykt / tåkelys bryteren ved å trykke inn de to låsetappene på baksiden ned, og trekke bryterne ut. Koble ledningsnettet fra baksiden av instrumentpanelet. Ta av instrumentpanelet dekselet ved å lirke den løs. Fjern de fire mannskaper holder instrumentpanelet på plass (bak rammen). Ta ut speedometer kabelen og to ledninger plugger fra baksiden av instrumentpanelet. Fjern instrumentet cluste. Fjern de fire boltene som holder rattstammen på plass og slippe kolonnen ned på førersetet. Løsne, men ikke fjern, støtte mutteren som fester dash til pedalene. Fjern de to nederste strek bolter som ligger like under leppen på dashbordet. Forsiktig lirke av tine vent og høyttaler dekker fra toppen av dashbordet. Fjern de fem skruene langs frontruten; to på førersiden, en i midten og to på passasjersiden. Dashbordet kan nå trekkes bort fra brannmuren. Trekk den tilbake om en fot.

4 Åpne panseret. Fjern boltene som holder klimaanlegget tørketrommelen til brannmuren. Koble varmeslangene som kobler varmeren kjernen til varmeapparatet slange. Fjern de to mutrene fra brannmuren som holder varme kjernen boksen til brannmuren.

5 Ta den siste mutteren som holder varmeren kjernen boksen på plass. Det ligger inne i bilen, under dashbordet, i nærheten av overføringstunnel. Åpne varmeapparat kjerne boksen og fjern de fire boltene som holder plast varmeapparat kjerne på plass. Fjern plastdekselet og trekk den gamle varme kjernen ut av ovnen kjernen boksen. Det er ikke festet på plass og vil bare gli ut.

6 Installer den nye varmeapparat kjerne. Følg trinn 1 til 5 i motsatt rekkefølge for å installere den nye varmeapparat kjerne.

7 Fyll radiatoren med fersk kjølevæske mix og starte motoren. Som motoren varmes opp, vil termostaten åpner og kjølevæskenivået i radiatoren vil falle. Hold legge kjølevæske til all luft er fjernet fra systemet.

Hint

  • Kjøp fabrikken OEM erstatning kjerne, som det er overordnet Mobile variasjoner.