1992 Ford Mustang: Instrumentpanel Removal

1992 Ford Mustang: Instrumentpanel Removal


Ta ut instrumentpanelet i en 1992 Ford Mustang kan høres skremmende, men det er ikke så vanskelig som det virker. Hele jobben tar mindre enn en halv time og krever bare et par verktøy. Fjerne instrumentpanelet gir tilgang til kretskort og lyspærer. Å kunne utføre denne jobben kan du spare tid og kostnader for å gå til forhandleren for reparasjon.

Bruksanvisning

1 Koble fra batteriet jordkabel. Dette vil bidra til å holde systemet fra shorting ut og beskytte de elektriske komponentene.

2 Ta av bryterstillinger på høyre og venstre side av instrumentpanelet. Pop dem ut med en flat skrutrekker. Vær forsiktig når du gjør dette, slik at du ikke skader bryter forsamlinger.

3 Fjern skruene som holder feste dekselet på plass på instrumentpanelet. Det er to på toppen av panelet og tre på bunnen. Ford bruker en lås som er en kombinasjon av Phillips og Torx, så bruk den som passer best. Fjern festedekselet.

4 Fjern de fire skruene som holder instrumentpanelet til panelet. Panelet er nå skilt fra måleren klyngen.

5 Trekk måle klyngen forsiktig bort fra panelet. På baksiden av klyngen, koble fra speedometer kabelen. Trykk på den flate kategorien av hurtigkobling og trekke det fra hverandre.

6 Trekk klyngen ut litt lenger og koble klyngen kontaktene fra bakplaten av klyngen. Instrumentpanelet og måle klynger kan nå fjernes helt.

Hint

  • Bag og tagge de ulike delene og skruer som de blir fjernet. Dette vil gjøre remontering gå mye raskere.