1992 Dodge Ram Charger Har Lights men vil ikke starte

Hvis 1992 Dodge Ram Charger ikke starter, selv om frontlysene fungerer, kan det være flere ulike grunner. Startkretsen begynner på tenningsbryteren til en forrett sikring og relé. Batteriet leverer strøm, ikke bare til forrett og tilbehør, men til sikring og stafett også. Et batteri med en dårlig celle kan likevel belyse frontlyktene, men har redusert strømstyrke, tilstrekkelig til å betjene starteren.

Bruksanvisning

1 Kontroller at batteripolene for korrosjon, løse eller ødelagte terminaler. Hvis batteripolene er korrodert, fjerne terminalene med en skiftenøkkel og bruke et batteri terminal renere å fjerne rust fra terminalene. Installer terminalen kontaktene og stram dem med skiftenøkkelen. Prøv å starte lastebilen igjen.

2 Kontroller lade i batteriet med et voltmeter. Koble den svarte kabelen til den negative batteripolen og den røde kabelen til plusspolen. Den voltmeter bør lese 12,3 til 12,7 volt hvis batteriet er fulladet. Hvis spenningen er under 10,5 volt, lade batteriet og deretter prøve å starte bilen. Hvis batteriet viser riktig spenning, har en hjelper prøv å starte bilen mens du ser på voltmeter. Hvis voltmeteret faller til under 10,5 når du forsøker å starte motoren, har batteriet en dårlig celle og må skiftes. Hvis batteriet var lav spenning på å begynne med, kan dynamoen være dårlig, og ikke å lade batteriet. Hvis batterispenningen stiger til en akseptabel verdi når det er ladet, men bilen er fortsatt ikke vil starte, sjekk sikringen i sikrings og stafett senter på førersiden fenderwell.

3 Kontroller sikringen og skift den om nødvendig. Hvis det er bra, sjekk for spenning til starteren ved å koble den svarte kabelen til en god jord og bruke den røde kabelen til sondere den store røde primære strømledningen på starteren solenoid. Det bør være batterispenning. Hvis ikke, er det kabel dårlig. Hvis det er spenning, sondere liten ledning på S-klemmen mens et hjelpe forsøk på å starte motoren. Hvis det er batterispenning som nøkkelen vris til start, er starteren dårlig, og du må erstatte det. Hvis det ikke er noen spenning, er enten releet eller tenningsbryter dårlig.

4 Trekk i start stafett ut av sikringsboksen. Bruk voltmeter røde ledelsen å sondere alle fire av de kvinnelige terminaler ledig av stafetten. En terminal skal ha makt kontinuerlig, tast på eller av. En annen terminal skal vise makt bare når en hjelper slår tasten for å starte. Denne terminalen skal vise ingen strøm når nøkkelen slippes. Hvis den andre momentant terminalen har makt, er stafetten dårlig. Hvis det ikke er strøm på den andre terminalen når nøkkelen vris, er tenningslåsen dårlig.