1992 Chevy Lumina Oil Pan Removal

Bunnpannen på 1992 Chevrolet Lumina henger ned nesten like lavt som motoren tverrbjelken slik at det er utsatt for skader fra slag eller overdreven fjæringsvei. Når dette skjer, kan bunnpannen enten mister kapasitet, eller sprekk og lekkasje. Uansett er dette dårlig for motoren din, slik at den beste tingen å gjøre er å erstatte oljepanne. Men først må du fjerne den gamle.

Bruksanvisning

1 Bruk en jekk til å løfte opp fronten på bilen og deretter sette den på bukker. Plasser en renne pannen under bunnpannen. Åpne tappepluggen på undersiden av bunnpannen med en 3/8-inch skralle og socket, og deretter fjerne oljefilteret med filternøkkelen og la all oljen å gå ut av motoren i pannen.

2 Koble den negative batteritilkobling ved hjelp av en fastnøkkel og koble den positive koblingen på samme måte. Finn starteren på motorblokken og fjern de elektriske koblingene ved hjelp av en fastnøkkel.

3 Ta av svinghjulet på baksiden av motorblokken ved bruk av 3/8-inch skralle og socket. Deretter unbolt bunnpannen fra bunnen av motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter. Trekk kjelen ut av motorblokken og la overflødig olje på bunnen av motoren for å falle i avløpet pannen.