1991 Toyota Pickup Lykte Installasjon

The 1991 Toyota pickup har en frontlys design som forenkler installasjon av nye frontlykter. Dette er gode nyheter for alle som har hovedlysene er slitt eller skadet, eller hvis du rett og slett ikke liker utseendet på de gamle frontlykter. Installere dine egne frontlykter er en enkel og grei oppgave som kan gjennomføres på en ettermiddag. Den største vanskeligheten er å bruke makt på enkelte punkter uten å bryte noe som er vanskelig å erstatte.

Bruksanvisning

1 Slå av Toyota pickup og rekvisitt åpne panseret. Vent en halv time for å starte installasjonen hvis din nåværende frontlykter kjørte og kan være varm.

2 Fjern de tre store skruene som holder i frontlys.

3 Ta grillen med dukker av de seks plastklips. Pop klippene ved å kile fast en flat skrutrekker mellom klippet hodet og grille og nysgjerrige oppover. Pass på å ikke bryte klipp, som er laget av plast.

4 Reach bak frontlys og koble ledningsnettet bakfra.

5 Trekk frontlys ut av frontlys hulrom og legg til side. Tar ut en hvilken som helst av plastklemmene fra baksiden av den gamle frontlys som kan brukes på baksiden av den nye frontlys som skal installeres.

6 Stille opp på baksiden av den nye frontlys med studs i frontlys hulen og trykk den på plass. Sett på ledningsnettet og fest til bilen med de tre store skruene. Monter gitteret ved hjelp av seks klips fjernet tidligere.