1991 Plymouth Acclaim 2,5 Liter Leder moment Specs

1991 Plymouth Acclaim 2,5 Liter Leder moment Specs


Den 2,5 L 1991 Plymouth Acclaim er utstyrt med enten en 2,5 l V6 motor med elektronisk innsprøytning eller en turboladet versjon av den samme motoren. Moment spesifikasjonene er de samme for begge motorene. Motoren hode holder i sylinderen trykket essensielle for forbrenning. Skruene skal strammes presist som spesifisert av motorprodusenten for å sikre at motoren ikke kan ødelegge seg selv.

Leder Bolt Sequence

1991 Plymouth Acclaim 2,5 Liter Leder moment Specs

Den stramme sekvensen sikrer jevnt trykk over hodet

Skruene er hver gitt et nummer for å vise i hvilken rekkefølge de må strammes. Det er to rekker av hodebolter: den første raden er nærmest til brannveggen og den andre nærmest fronten av bilen. Hodet bolter i den første raden er nummerert fra venstre til høyre 10, 6, 2, 3, 7 og skruene i andre rad er nummerert 9, 5, 3, 4, 8. Du vil stramme boltene i rekkefølge fra 1 til 10. Følg sekvensen, og du vil merke det gjør med klokken spiralmønster. Dette gjøres for å sikre press på hodet er spredt jevnt over hele motorblokken.

Innstramming Pattern

Hver bolt strammes i fire trinn. Utfør den første fasen på bolten en da gjøre det samme på boltene 2 til 10. Deretter komme tilbake til bolten en og gjøre den andre fasen av stramme til boltene 1 til 10, etterfulgt av tredje og fjerde trinn.

Innstramming Steps

Den første stramme trinnet er å bruke 45 fot-pounds av dreiemoment. Bruk denne til boltene 1 til 10 i rekkefølge. Det andre trinnet er 65 fot-pounds. Det tredje trinnet er også til 65 fot-pounds. Det fjerde trinnet er å stramme hver bolt ytterligere 90 grader.