1991 Geo Metro Manuell 5-tilgang Clutch problemer

1991 Geo Metro Manuell 5-tilgang Clutch problemer


Alliansen mellom General Motors og Suzuki produserte Geo Metro starten i 1989. Bilens miles per gallon forholdet delvis kjørte populariteten til tresylindret, fire-seters bil. Den 1991-modellen er raskt nærmer seg sitt tredje tiår og er fremdeles en populær bil. Som med alle andre 20-åringen bilen, det er mekaniske problemer. Noen av disse problemene involvere manuell clutch og overføringsproblemer.

Gear slippage

Enten det er på grunn av den fem-trinns clutch kjører en tresylindret motor eller to tiår gammel overføring, er Geo Metros kjent for å ha problemer med utstyret glidning. De manuelle koblinger for Geo spesifikt har problemer med å gli fra et gir til nøytral.

Transmission Fluid

Den lette smøremiddel overføring væske letter metall-mot-metall sliping som gjør tannhjul å skifte. Hvis bilen har blitt sittende for en overdreven mengde tid uten å kjøre eller er det ekstreme temperaturer der du bor, kan væsken bryte ned eller tykkere med korrosjon og gjøre skiftende vanskelig. Det er også mulig at sende fluidet kan lekke fra transmisjonskassen. Sjekk tilfellet for sprekker. Overfylling er like ille som underfilling når det kommer til bil væsker. Legge til en unse av utstyr glidemiddel fiiksjonsmodifikatoren, eller positraction additiv kan også hjelpe med væskerelaterte problemer.

Trykkplaten Problemer

Trykkplaten "utgivelser" giret fra skiftende ut av ett gear til den andre når clutchen er deprimert. Hvis det er et problem med trykkplaten, kunne fortsatt kjøring av kjøretøyet resultere i en ødelagt overføring.

lagrene

Hvis du eller en mekaniker har feiljustert utgivelsen arm, som kobler girene når clutchen er trykket inn, er det mulig at innkastet ut lageret vil bli sittende fast i en posisjon hvor clutchen er alltid engasjert og vil slites ut clutchen raskt og ødelegge lageret.

clutch Pedal

Gummi pedal dekselet på en to-ti år gammel clutch kan bære og rippe, til slutt resulterer i dekselet faller av. Reparasjon er enkelt med kjøp av en ny deksel som lett glir over metall delen av pedalen.

Vedlikehold

Enhver bil som er 2 tiår gamle kommer til å ha noen problemer. Med Geo Metro, er det ikke uvanlig å ha en Metro med mer enn 200.000 miles på kilometertelleren. Regelmessig vedlikehold av væsker for overføring, olje for motor og utskifting av deler som opplever normal slitasje vil holde Metro i god stand.