1991 Ford Truck F-250 Ball Joint Installasjonsinformasjon

1991 Ford Truck F-250 Ball Joint Installasjonsinformasjon


For tidlig dekkslitasje kan være et tegn på at kuleledd er nær fiasko. Bytte kuleledd i 1991 Ford F-250 vil ta rundt fem timer, og du vil trenge en ball felles for journalister og spesielle adaptere for å installere dem på riktig måte.

Preparat

Rengjør boringen i styringsgruppen knoke med bilbransjen løsemiddel og butikk filler. Dersom rust er til stede, sand boringen lett med 220-sandpapir. Styringsgruppen knoke er felles som festes til akselen med kuleledd.

Lavere Ball Joint Installasjon

Plasser den nedre kuleleddet rett inn i boringen. Bruk en kuleledd trykk for å presse kuleleddet inn i knoke. Du må kanskje re-align koppen til helt installere felles flukt med knoke. Monter låseringen for å sikre felles.

Øvre Ball Joint Installasjon

Gjenta prosedyren for den øvre kuleleddet, bruker de riktige adaptere for pressen.

Ball Joint Alignment

Når du installerer knoke, plasserer camber justering stud på øvre kuleleddet som vender ut for positiv camber og vender inn for negativ camber. Positiv camber er når toppen av forhjulene tippe litt ut i forhold til bunnen. Hvis dekkene er iført litt på innsiden, installere for positiv camber.

Innstramming Sequence

Installer nøtter på øvre og nedre kuleledd for hånd. Stram den nedre mutteren til 35 fot-pounds av dreiemoment. Stram den øverste mutteren til 100 fot-pounds. Advance toppen mutteren til hull linjer opp for splinten. Stram den nedre mutteren til 100 fot-pounds.