1991 Ford Ranger hodelykt Assembly Removal

Hvis det sammensatte frontlys forsamlingen i 1991 Ford Ranger må skiftes ut på grunn av skade eller misfarging, kan sammenstillingen fjernes fra fronten av bilen med litt innsats og grunnleggende verktøy. Forsamlingen bruker skruer for å holde den på plass, og mens trim rammen må komme ut først, skruene er alle lett tilgjengelig. Hvis du trenger å endre pærer i disse forsamlinger, gjør det fra baksiden av lys uten fjerning.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret av bilen og finne de to skruene på toppen av trim bezel. Fjern dem med en stjerneskrutrekker og deretter flytte til forsiden av rammen og finn de fire skruene i ansiktet av den. Ta dem med Phillips skrutrekker og sett dem til side.

2 Trekk trim rammen av fronten på lastebilen, og sett det til side. Det er tre klipp langs den nederste kanten av rammen; de kan kreve at du trekke hardere enn du tror du burde, men de vil la gå hvis du drar hardt nok.

3 Finn de fire skruene i hjørnene av frontlys forsamlingen. Fjern skruene med en stjerneskrutrekker og trekk frontlys forsamlingen mot deg til du kan nå frontlys pære tilkobling på baksiden av forsamlingen.

4 Slipp låsetappen på frontlys pære og trekk ledningsnettet kontakten av pære. Sett sele til side og fjerne frontlys forsamlingen av lastebil.

Hint

  • Når du fjerner frontlys forsamlingen fra lastebilen, satsing vil være nødvendig når den er satt sammen.