1991 Ford Explorer Radio Removal



1991 var det første årsmodellen for Ford Explorer SUV, som var den mest solgte SUV i Amerika for mye av 1990-tallet, ifølge "Popular Mechanics". 1991 og 1992 Ford Explorer dash er litt annerledes enn senere modeller. På 1991 og 1992-modeller, må radioen ferdig panelet fjernes før radioen. Som mange andre Ford-biler, krever Explorer et sett av spesielle, men billig, verktøy for radio fjerning.

Bruksanvisning

1 Samle de verktøyene som trengs for å fullføre prosedyren. Ford radioutstikkerne er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker og lyd butikker. Du kan også kjøpe et sett fra flere nettforhandlere.

Åpne og støtte panseret. Bruk tang til å koble den negative kabelen (-) fra batteriet. Dette hindrer sjokk og en utilsiktet kortslutning.

2 Åpne askebegeret rommet under radioen. I den bakre delen av askebeger rommet, vil du finne en metall-kategorien. Trykk på denne fanen ned mens du trekker askebeger fremover for å fjerne den fra konsollen.

3 Fjern de to skruene Phillips bak askebeger. Disse skruene feste den radio-overflate panel. Ta tak i panelet og trekk den godt bort fra dashbordet. Sett den til side.

4 Sett Ford radioutstikkerne inn i hullene på radioen. Disse hullene blir synlig når radio mål panelet er fjernet. Skyv utstikkerne inn i hullene til du hører et "snap". Denne lyden er den radioklipp Frigjørings.

Hvis du trenger en visuell veiledning av innføringsprosessen, se Resource delen.

5 Trekk radioen rett frem for å fjerne den. Den kommer ut lett. På baksiden finner du to tilkoblinger: antenneledningen og radioen ledningsnettet. Koble både fra baksiden av radioen.