1991 F150 Wiper Motor Removal

I 1975 Ford bro over gapet mellom sin light-duty F-100 og F-250 med den nye F-150. I 1984 Ford ikke lenger så et marked for F-100 og F-150 ble den minste F-serie lastebil. 1991 F-150 kom standard med en 145-hestekrefter, 4,9-liters, sekssylindret motor. Det hadde også en 185-hestekrefter, 5,0-liters V-8 motor og en 210-hestekrefter, 5,8-liters V-8 motor tilgjengelig. 1991 F-150 kom standard med to-trinns vindusviskere, og hadde muligheten til å legge til intermitterende vindusviskere. En liten elektrisk motor som kobles til en kobling driver vindusviskerne frem og tilbake. En gjør-det-selv-mekaniker kan erstatte viskermotor i 1991 Ford F-150 med relativ letthet.

Bruksanvisning

fjerning

1 Trace viskerarmen til du kommer til der den kobles til F-150 og finn låsetappen holder armen til dreieaksel. Løft viskerbladet fra frontruten og skyv låseklaffen til passasjerens side for å låse den opp. Løft tørke blad og ram fra lastebilen.

2 Gjenta trinn 1 for den andre viskerbladet.

3 Fjern boltene som fester visker cowl til lastebil, med en skralle og socket, og litt løft dekslet. Fjern spylervæskeslangen koble til bunnen av pipen. Trekk hetten fra lastebilen, utsette viskermotor under.

4 Fjern boltene som fester plast trim over vindusvisker motor, med en skralle og socket, og trekk trim fra F-150, om nødvendig.

5 Plasser bladet på en flat skrutrekker under klipsen som holder vindusvisker kobling til motoren arm og lirke klippet fra armen. Lagre dette klippet for gjenbruk.

6 Koble ledningsnettet fra baksiden av motoren. Fjern de tre Viskermotor beholde bolter med en skralle og socket og trekke motoren fra lastebilen.

Installasjon

7 Sett den nye visker motor i stedet for å lede motorens utgangsaksel inn i hullet i visker binding. Trekk til viskermotorbolter til 5 til 7 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

8 Sett visker båndet klippet på enden av viskermotoren arm og trykk den ned til den klikker på plass. Koble ledningsnettet til baksiden av viskermotor.

9 Sett på trim stykke over vindusvisker motor, hvis fjernet, og stram boltene med en Ratchet og socket.

10 Trykk på vaskemaskinen slangen tilbake på visker cowl og satt viskeren dekslet tilbake på lastebilen. Trekk til viskerdekks bolter med en skralle og socket.

11 Sett viskerbladene tilbake på sine respektive aksler. Posisjonere bladene i så midten av viskerbladet på førersiden er 2 til 3 inches fra bunnen av frontruten og passasjeren bladet er 1-3 / 4 til 3 inches fra bunnen av frontruten. Bruk et målebånd for å verifisere korrekt avstand.

12 Skyv låsetappen på begge viskerarmer mot førersiden av F-150 for å låse armene på plass.